b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Houston Texans – Buffalo Bills – 01/04 22:35

Rengeteg tényező szól a Texans sikere mellett. Itt az ideje bebiztosítani a rájátszást. (Fotó : USA Today)

A mai kínálat számomra kicsit rizikósnak mondható és ennek megfelelően ki is hagytam a labdarúgó mérkőzéseket. A további piacokat vizsgálva NFL/NBA/NHL én úgy érzem, hogy érdemes az NFL rájátszásával kalkulálni, ahol az első esetben egy igencsak szoros mérkőzést láthatunk.


Az NFL rájátszását a Texans – Bills kettős nyitja meg és lényegében az a kérdés, hogy melyik oldal erőssége fog kibontakozni. A hazaiak részéről egyértelműen az offense az erősebb, míg a Bills esetében egy top-ranked defense sorakozik fel. Ennek megfelelően könnyedén mattolhatják egymást a csapatok. Ami megfigyelhető volt az alapszakasz során, hogy a Texans az erős offense ellenére, szinte végig szenvedve nagyon szoros mérkőzéseket játszott és az Atlanta Falcons elleni huszonegy pontos különbséget leszámítva nagyon ritkán nyert a csapat hét vagy több ponttal. A legsűrűbb eredmények a győzelmek esetén hat ponton belül zártak és egy ilyen mérkőzésen, ahol hatalmas téttel bír a találkozó nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy a Texans parádézzon. Ami szintén érdekes lehet, hogy a Bills offense sem annyira leírható. J. Allen viszonylag jó alapszakaszt zárt, de rajta kívül a futásokban D. Singletary, ill. az elkapásokban Brown, Beasley, Knox, McKenzie is az irányító segítségére lesz.

Statisztikai adatok alapján egy pontos favoritnak számít a Texans.

A Texans számít favoritnak, ám idén rendkívül szoros mérkőzéseket tudhat magáénak a csapat. Ráadásul most egy top-ranked defense érkezik az otthonukba. (Fotó : USA Today)

Lényegében tehát minden egyes adat egy szoros találkozóra enged következtetni. Ami a Texans mellett szólhat, az D. Watson szerepe, ám az irányító messze nem nyújtott olyan kimagasló teljesítményt véleményem szerint. Ami szintén kulcsfontosságú lesz, hogy a Bills defense, hogy fog védekezni C. Hyde futásai, ill. Hopkins játéka ellen. Hopkins elkapóként az NFL egyik legjobbja, ill. rajta kívül jó hír lehet a hazaiak részéről, hogy W. Fuller, K. Stills, D. Johnson is játszik, ennek megfelelően igencsak sok célpontja van Watsonnak. Egy szó, mint száz a Bills defense mutatói győztek meg végül és ennek megfelelően nagyon bízom benne, hogy képesek lesznek öt ponton belül tartani a Texanst. A Bills offense képes lehet bármikor TD-t szerezni, ill. mezőnygólig jutni, ennek megfelelően pedig nehezen tudom elképzelni az egy TD különbséget a felek között. Az egész alapszakaszt úgy hozta le a Texans, hogy rendre megizzadt az ellenfelek ellen, ráadásul a Bills szerintem szánt szándékkal engedte el az utolsó meccsét a Jets ellen. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést. A Bills ritkán kapott ki idegenben, vagyis ezt két alkalommal tették meg az alapszakaszban. A Texans botladozott otthon, ill. ritkán nyert magas pontkülönbséggel. Úgyhogy én az NFL első rájátszás mérkőzésén a Bills +5,5 pontos hendikepjét favorizálom. Ez egy öt pontos előnyt jelent a vendégek részéről, aminek statisztikai adatok alapján szinte kötelező jelleggel jönnie kell. Lényegében csak akkor vesztes az ajánlás, ha a Texans hat, vagy több ponttal nyer. A többi eshetőség esetén, mi nyertünk!

Houston Texans – Buffalo Bills Fogadási határidő : 22:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Buffalo Bills +5,5 pont (Hendikep) 1,55 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: