b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : HOU Texans – BAL Ravens – 09/20 22:25

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 22:25

Jöjjön a Ravens meccse ismét és ahogy azt az előző szezonban is megszokhattuk érdemes végig favorizálni a Baltimore csapatát. A Cleveland együttesével a szó szoros értelmében felmosták a padlót, ugyanis 38-6-ra nyertek ellenük. A Houston is megkapta a maga egyik legnehezebb ellenfelét és a Kansas City Chiefs 14 ponttal verte őket. A Kansas és a Baltimore támadásokban közel azonos erősséget képvisel, egyedül Lamar Jackson futójátéka miatt mondható véleményünk szerint jobbnak a Baltimore offense. A Houston részéről ugyan D. Watson irányít továbbra is, illetve számára van egy Will Fuller, David Johnson kettős akikre bőven lehet játszani a támadásokat, ám a Lamar, Mark Ingram, J.K. Dobbins, M. Brown, M. Andrews és W. Snead hatos támadásokban darabjaira fogja szedni a Houston védelmet. Lamar játéka sokat fejlődött egyébként és most látható volt, hogy a passzokat is előszeretettel játszotta, ráadásul 80%-os arányt, illetve három touchdownt alakított ki a passzokkal. A csapatok az előző szezonban egyszer találkoztak egymással és akkor 41-7-re nyert a Baltimore. Most nem hinnénk, hogy lenne ekkora különbség a felek között, ám ez a -7.0-ás hendikep, ha azt hozza a Baltimore, mint előző héten lazán “zöldülni” fog.

📊 Ajánlott predikció: 
BAL Ravens -7.0 (Hendikep)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: