b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : GB Packers – ATL Falcons – 10/06 02:50

Elindul az NFL szezon, ahol A. Rodgers és

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:50

Rövid és velős elemzés lesz a mostani, ugyanis két teljesen ellenkező teljesítményt nyújtó együttesek csatáját láthatjuk. Annyi biztos, hogy a Falconstól ezt sokan nem várták, ám a Seahawks, Dallas, Bears trió elleni vereséget követően egyértelmeűn kijelenthető, hogy a védelem romokban. Ha minden igaz, akkor a Falcons edzőjének a napjai meg vannak számlálva és ez aligha jelent jót egy kiváló formában lévő és idén fantasztikus támadó eredményeket elérő Green Bay Packers ellen. A Green Bay remekül indított nyertek a Minnesota, Detroit és Saints trió ellen, ráadásul ezt rendre legalább hét ponttal tették meg. Ha ez persze nem lenne elég, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Lambeau Field-en elég kevesen tudnak nyerni és döntő többségben az Atlanta is veszíteni jár ide. A. Rodgers játékán ma sok fog múlni, ám itt leginkább a védelmeken lesz a legfőbb hangsúly. Matt Ryan játékát is nehéz lesz limitálni a hazai védőknek, de amit eddig a Falcons védelem mutatott az A. Jones, J. Williams, D. Adams trió átgázolhat rajtuk. A várható pontszámadatok alapján egyébként nyolc pontos favorit a Green Bay, úgyhogy egy TD különbséggel favorizáljuk a hazaiakat.

📊 Ajánlott predikció: 
GB Packers -6.5 (Hendikep)

odds: 
1.86 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: