b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Denver Broncos – Miami Dolphins – 11/22 22:05

The Denver Broncos huddle up prior to an NFL preseason football game against the Arizona Cardinals, Thursday, Aug. 31, 2017, in Denver. (AP Photo/Jack Dempsey)

Nos az NFL hétvégi játéknapján egyetlen egy mérkőzést emelnék ki prémium tartalomként és ezt is leginkább a statisztikai rendszerünk adataira, illetve két kulcsfontosságú tényező miatt tettem meg. Annyi biztos, hogy a Miami Dolphins egy jobb hajrával bebiztosíthatja a helyét és ennél nagyobb motiváció aligha kell egy csapatnak. Na most mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a hazaiak támadósora borzasztó gyenge és a szezon során mindössze a 31. legjobb támadósornak minősül az együttes a támadósor hatékonyság alapján.

xG (várható gólszámadat)
2228
Várható végeredmény : 22-28

Alapra Brian Flores egy borzasztó erős védelmet tett össze, ráadásul Drew Lock a Broncos QB-je egyszerűen gyenge. Nagyon könnyű nyomás alá helyezni, ezáltal pedig rengeteg hibával rendelkezik. Tovább nehezítheti a Denver játékát, hogy több kulcsjátékos is sérült, vagy épp koronavírus tünetek produkálása miatt nem lép pályára, így az amúgy is gyenge offense tovább bomlik és egyszerűen nem látom azt, hogy tudnának végig meccsben maradni a Dolphins csapatával. A vendégek révén Tua nagyon elkapta a fonalat, ráadásul ő lehet hosszú idők után az első olyan irányító, aki az első négy meccsét megnyeri. Erre legutóbb egyébként Big Ben volt képes. A hazai védelem amúgy viszonylag rendben van, ráadásul, ha Vic Fangio egy jobb gameplannel készül, akkor megnehezíthetik a Dolphins dolgát, de a várható pontszámadatok ,illetve az összesített kép alapján én azt mondom, hogy itt ma három pontos favoritként bátran be lehet húzni a Miamit! Vélhetően sokak így gondolkodnak ahogy én, hiszen tegnap este óta folyamatosan esik a szorzó a vendégek győzelmére..

Predikció : 
MIA Dolphins -3.0 (Hendikep)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: