b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Denver Broncos – Kansas City Chiefs – 10/18 02:20

A “gold” elemzés esetében egy NFL mérkőzéssel készültem. A pályán a Denver Broncos, ill. a Kansas City Chiefs fog egymással találkozni.


Őszinte leszek nem nagyon értem a mostani szorzókat, hiszen a Kansas az előző két fordulóbeli vereségének köszönhetően, ill. a Denver Titans, Chargers elleni győzelmének köszönhetően láthatunk ilyen magas szorzókat.  két csapat között véleményem szerint bőven van különbség, elég ha P. Mahomes – J. Flacco közötti különbségeket nézzük.

A szimulációs adatok alapján 3 pontos favoritnak számít a Kansas.

Ma is sok fog múlni Mahomes játékán. (Fotó : USA Today)

Ami azt illeti a két csapat pontosan ellentétesen teljesített eddig. A Kansas négy győzelemmel ,míg a Denver négy vereséggel kezdett. Ami szintén látható, hogy a Denver ugyan nyerni tudott, ám a vendégek offense sora jóval erősebb. A csapatban T. Hill, T. Kelce, D. Williams és L. McCoy is szerepet kap, ami döntő lehet a mai meccsen. A másik érdekes tényező, hogy a mai meccsre összeszedi e a Kansas defense magát. Egy szó, mint száz 1,65-ös szorzóért cserébe én élek a kínálkozó lehetőséggel és behúzom a Kansas City Chiefs sikerét. Bízom Mahomesban, aki már 305 passzolt yardnál tart. Illetve bízom abban is, hogy hajnalban ő is összpontosítani fog. Ami a két játékos közötti mutatókat illeti. Mahomes a 305 yard mellett, 2,10-es TD , 0,67-es INT, és 0,11-es FUML átlaggal rendelkezik és átlagosan 25,4 pontot termelt a csapat az eddig Mahomes irányítása folyamán. Míg Flacco 259 yardos mutatója mellett, 1,70-es TD, 1,10 INT, ill 0,06-s FUML mutató mellett 19,1 pontos átlagot hozott a Denvernek. Úgyhogy az irányítók között látható akár számok alapján is a különbség, ami pedig ma döntő lehet a mérkőzésen.

Denver Broncos – Kansas City Chiefs Fogadási Határidő : 02:20
Tipp : Kansas City Chiefs (A mérkőzés győztese) odds: 1,65 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: