b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Dallas Cowboys – Los Angeles Rams – 22:25

Mindenképp kell számolni idén is a Rams offense sorával. (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzésem esetében pedig szintén egy remek mérkőzésre számítok. Mindkét csapat rosszul teljesít a mostani kiírásban, ám a Rams egyre jobb formában!


Ami biztos, hogy ma a Ramsnak kell leginkább a győzelem. A mostani kiírásban ugyan 8-0-5-ös mutatója van a vendégeknek, viszont ez egyenlőre nem elég a rájátszáshoz, hiszen a csoportjukban mindössze a harmadik helyen állnak. A hazaiak esetében teljesen más a helyzet, hiszen a 6-0-7-es mutató a keleti csapatok között a legjobbnak mondható és ennek megfelelően az első helyen áll jelenleg a Dallas, ráadásul az Eagles sincs jó formában, ill. a mögöttük lévő Washington, Giants kettős nem jelenthet problémát a végelszámolásban. Ami a Ramst, ill. a végelszámolást illeti, mindenképp jó pont lehet, hogy az előző fordulóban igencsak remek teljesítményüknek köszönhetően verték a Seahawks csapatát és mindezt úgy, hogy Wilson képtelen volt TD-t összehozni.

A statisztikai adatok alapján három pontos favoritnak számít a Rams.

Mindenképp kell számolni idén is a Rams offense sorával. (Fotó : Getty Images)

A Dallas tehát nincs jó formában, ráadásul a Ramsnak ténylegesen szükségük van minden egyes győzelemre. A statisztikai adatok is a vendég siker mellett szólnak és mindenképp érdemes kiemelni azt, hogy a Cowboyok nagyon rosszul teljesítenek az utóbbi időben. A defense hanyatlik, ill. az offense sem a legacélosabb. Amit a Rams defense csinált a Seahawks ellen az igencsak beszédes, de az egész alapszakaszt tekintve sem teljesített rosszul a Rams defense. A formai különbségek adottak és szerintem a Los Angeles Rams ma nyerni fog. A Rams részéről egy kérdés van, hogy J. Goff milyen napot fog ki, ha az irányító azt hozza, mint az előző hetekben akkor ma nyernek a vendégek. A különbségek amúgy a felek között a futásokban a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, ám elkapásokban a vendégek R. Woods, C. Kupp, T. Higbee, B. Cooks négyesnek köszönhetően jóval erősebb. Úgyhogy izgalmas találkozóra számítok, ahol a vendég győzelem reálisnak tűnik.

Dallas Cowboys – Los Angeles Rams Fogadási határidő : 22:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Los Angeles Rams (A mérkőzés győztese) 1,83 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: