b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : DAL Cowboys – CLE Browns – 10/04 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Elég sok pontos mérkőzésnek néz ki elsőre ez a meccs, már csak a Cowboys játékát ismerve. Prescotték most is nagyon simán haladhatnak a támadásokban, hiszen a Brownsnak egy borzasztó gyenge secondaryje van. Viszont ugyanez elmondható a Cowboysnál is, ahol ez az egység rengetegszer nézi be a játékokat. A várható pontszámadatok alapján ennek ellenére 7,8 pontos különbséget lehet látni a csapatok között és a Dallas játékában, főként hazai pályán mindenképp van fantázia. Prescott nagyon jó formában van 334 yardos átlagot hozott össze és a TD-k esetében is 2.20-as átlaga van. Számára futásokban ott lesz E. Elliott és T. Pollard is, ráadásul remek célpont lehet A. Copper, M. Gallup, C. Lamb, és D. Schultz is számára. A Browns offense leginkább Chubb, Beckham, Landry trióra épül és, ha képes lesz a Cowboys secondary olvasni Mayfield stratégiáját, akkor itt ma magabiztos győzelmet arathat a Dallas. Látható, hogy a fogadóirodák is a hazaiak győzelmét várják, így mi egy mezőnygólnyi különbséggel favorizáljuk a hazaiakat és reméljük, hogy legalább három ponttal fognak nyerni Prescotték. Sört készítsetek ehhez a meccshez..

📊 Ajánlott predikció: 
DAL Cowboys -3.0 (Hendikep)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: