b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers 11/15 02:20

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Browns - Steelers mérkőzésen, ám a statisztikai adatokban, ill. a hazaiak gyenge védelmében bízva, számomra a vendégek számítanak favoritnak. (Fotó : Joe Sargent/Getty Images)

Az utolsó elemzés esetében pedig egy NFL mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol a forduló nyitómérkőzésére a Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers fog egymással megmérkőzni.


A mostani mérkőzésen egyetlen érvem van, ill. a statisztikai portálok adatai lennének még mérvadóak. Ami az én véleményem, hogy a Cleveland védelem pocsék, bár a Buffalo elleni mérkőzésen megleptek a házigazdák. A hazaiak támadósora is halovány, de ténylegesen tipikusan azon csapatok közé lehet besorolni az együttest, akik bármikor képesek meglepetést okozni. A Pittsburgh a kezdeti gyengélkedés után egyre jobb formába kerül. Immáron a vendégek négy mérkőzése veretlenek és elsőként a Chargers otthonában tudtak nyerni tizenhárom ponttal, ill. a Rams, Colts, Dolphins csapatai ellen nyert kisebb szerencsével az együttes hazai pályán.

A csapatok jelenlegi mutatói alapján, a hazaiak 3-0-6, míg a vendégek 5-0-4-es mérleggel állnak. A Cleveland a tizenharmadik, míg a Steelers a hatodik.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Browns – Steelers mérkőzésen, ám a statisztikai adatokban, ill. a hazaiak gyenge védelmében bízva, számomra a vendégek számítanak favoritnak. (Fotó : Joe Sargent/Getty Images)

A hazaiak támadósorában sok fog múlni Kareem Hunt és Nick Chubb játékán, ők többször megtréfálhatják a Steelers védelmét. Chubb nagyon jól játszik az utóbbi időben, remekül ismeri fel a lehetőségeket és rengeteg yardot hozott már a csapatnak. A hazaiak keretében továbbra is várják O. Beckham parádét, ám ő azóta sem tud formába lendülni, ill. a védelmek azért ki is veszik rengetegszer a játékból őt. A vendégek keretében van egy nagy visszatérő, aki a sérüléséből érkezik. Ő pedig nem más, mint James Conner. Az ő visszatérésével még erősebb a Steelers offense, ráadásul a lesajnált Mason Rudolph remekül irányít és példának okáért az előző fordulóban 242 yardot hozott össze. Ami szintén érdekes adat lehet, hogy a hazaiak irányítója Baker Mayfield a második legtöbb interceptionst hozta össze a ligában. A Pittsburg O-line pedig az elsőnek számít a “sack rate” alapján.  Egy szó, mint száz én most az opening linera ajánlok fogadást, ami a Steelers +3,0 pontos opció lenne.  A statisztikai portálok adatai alapján pedig a Steelers számít 1, ill. 3 pontos favoritnak, úgyhogy bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban.

Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers Fogadási határidő : 02:20
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Pittsburgh Steelers +3,0 pont (Hendikep) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: