b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Cleveland Browns – Baltimore Ravens – 19:00

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A tegnapi NFL elemzés, ha nyögvenyelősen is, de jött, ma pedig két találkozót favorizálnék. Az első esetben azt hiszem nem okozok meglepetést mindazzal, hogy a Baltimore Ravens mérkőzésére ajánlok fogadást.


A Baltimore rengeteg pénzt hozott már nekünk a konyhára és a Jets elleni mérkőzésen engem teljes egészében meggyőztek. Hogy miben? Abban, hogy a Ravens ellen a mostani kiírásban nem fogadok és addig favorizálom őket, ameddig csak lehet. A mostani ajánlásom pedig ennek megfelelő, hiszen egy pocsék teljesítménnyel rendelkező Browns lesz az ellenfelük. A Ravens a mostani kiírásban kimagaslóan teljesít az offense és a defense is top-ranked, ami annyit tesz, hogy a legjobbak közés sorolható. Ha már offense sorok, akkor érdemes megfigyelni a két csapat teljesítményét. A hazaiak 21,21 ponton átlagolnak, míg a vendégek 33,71 ponton. Az-az 12 pontos differencia van már csak a támadó átlagokat tekintve. A védelmek esetében is van bőven differencia. A vendégek 18,35, míg a hazaiak 23,5 ponton átlagolnak.

A statisztikai adatok alapján tizenhárom pontos favoritnak számít a Baltimore.

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A hazaiak dolgát nem könnyíti meg a sérüléshullám, amelynek köszönhetően többen hiányoznak a védelemből, ami ma kulcsfontosságú lenne. Aztán az sem szól a Browns mellett, hogy az agyonfavorizált O. Beckham egyszerűen nem érzi jól magát a hazaiak csapatában és már arra vár, hogy valaki elvigye innen. Az offense esetében ráadásul Nick Chubb és K. Hunt is messze elmarad a várakozásoktól és ténylegesen több tényező is a mostani szereplést és helyezést eredményezte a hazaiak részéről. A vendégek csapatában ott van Lamar Jackson, aki ténylegesen MVP várományosként parádézik hétről-hétre. A mostani defense pedig aligha foghat ki rajta, főleg úgy, hogy M. Ingram, G. Edwards, M. Brown és M. Andrers is egészséges és játszani is fog a mostani találkozón. A vendégek tehát rengeteg tényezőben a mostani riválisuk felé nőnek. Ami szintén biztos, hogy a Cleveland volt az aki megtudta állítani Lamarékat, ami szerintem mai napig “tüske” lehet a Baltimore játékosokban. Úgyhogy ma én bízom Lamarékban és abban is, hogy a -6,5 pontos határon behúzzák a mérkőzést, ez esetünkben egy touchdown különbséget jelent. Ami pedig szintén érdekes lehet, hogy Lamar Jacksonnak a legjobb (112,8), Baker Mayfieldnek pedig a legrosszabb (78,7) a passer ratingje a ligában.

Cleveland Browns – Baltimore Ravens Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Baltimore Ravens -6,5 pont (Hendikep) 1,53 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: