b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Chicago Bears – Green Bay Packers – 09/06 02:20

Elindul az NFL szezon, ahol A. Rodgers és

Itt az NFL, itt van újra! Indul a 100. NFL szezon és a tavalyi évhez hasonlóan most is végig fogok elemzésekkel készülni az idény során.


NFL statisztika:
0 nyertes – 0 vesztes


I Chicago Bears – Green Bay Packers I

A régebbi előfizetők tudhatják, hogy itt is a jól bevált szimulációs adatokra támaszkodom leginkább és ennek birtokában készítettem el az első elemzésemet is az NFL szezon nyitómérkőzésére. A pályán A. Rodgers és M. Trubisky fogja megcsillogtatni irányító tudását. A két fél közel azonos képességűnek mondható, ill. a keretek közötti különbség is inkább a hazaiak felé billenti a “mérleg nyelvét”, ám mégsem ennyire egyértelmű a Chicago sikere szerintem.

A szimulációs adatok alapján 23-20-s végeredmény a várható a találkozón.

Elindul az NFL szezon, ahol A. Rodgers és M. Trubisky irányításával próbálnak meg győzelmet kiharcolni a felek. (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák remekül lőtték be az opening line-t, hiszen -/+3 pont a hendikep, illetve 46,5 pont az U/O határ. Ami azt illeti én utóbbiban látok nagyobb értéket, méghozzá az összesített pontszámokban. Mivel ez a nyitómérkőzés, ezért számomra több sebből is vérzik ez a találkozó. Az első ilyen, hogy az előszezonban egyik csapat sem remekelt, ill. Aaron Rodgers és a vendégek támadói szinte az egész felkészülést végig pihenték és az oldalvonalról figyelték. Így lényegében borzasztó nehéz ellenük felkészülni, de egyfajta előny is lehet ez a hazaiak részéről, hiszen egy jól felépített védekezés képes lehet meggátolni, az amúgy még előszezonban pályán együtt nem lévő Green Bay offenset. A két csapat egyébként az előszezon során a 46,5 pontos határt alig közelítette meg. A Chicago egy alkalommal tett így, akkor is a New York Giants 32 pontjának köszönhették azt, míg a vendégek egyszer 47, illetve egyszer 54 ponton zártak. Mindent egybevéve én nagyon bízom benne, hogy mindkét csapat koncentrálni fog a védekezésre, hiszen ahogy a mondás is tartja, egy jó védekezéssel megnyerted a mérkőzést. Én mindenképp egy szoros párharcra számítok, ám látva a két csapat szimulációs adatait, a kereteket, ill. azt, hogy ez ténylegesen az első mérkőzés, kevésbé tudom azt elképzelni, hogy most a támadásokban ott legyenek a pontos/precíz passzok, illetve elkapások. Úgyhogy az opening line fölé léptem egy kicsit és az 50,5 pont alatti opciót favorizálom. Amelyre még most jelenleg alacsony szorzón lehet fogadni, ám szeretném mindenképp egy “biztonságosabbnak” vélt opcióval indítani az NFL szezont!

Chicago Bears – Green Bay Packers  (02:20)

Tipp: Kevesebb, mint 50,5 pont (Játék összesített – További piacok) odds: 1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: