b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Buffalo Bills – Philadelphia Eagles – 18:00

A következő két elemzés esetében két NFL mérkőzésre ajánlok fogadást és ezzel le is zárom a mai napot. A mostani találkozón a Bills – Eagles összecsapást vettem górcső alá.


Ami számomra kissé érthetetlen, hogy miért tették ennyire szorosra a szorzók esetében ezt a találkozót. A Bills borzasztó erős védelme már több mérkőzésen is megmutatta, hogy mire képes és ténylegesen egy vereségük van az is a Pats elleni 16-10-es mérkőzésről. Összességében a mérkőzéseket a fentiekben is kiemelt védelem hozza, ám amikor szükség van rá az offense is remekül kamatoztatja a tudását. Az Eagles eddig hét mérkőzésből mindössze hármat tudott megnyerni és ez egy remek kiindulóalap a mostani mérkőzés esetében.

A szimulációs adatok alapján öt pontos favoritnak számítanak a hazaiak.

Ma is sok fog múlni Allen passzain. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy a mostani Eagles offense verhető, de a védelem sincs a helyzet magaslatán és ezt remekül mutatják be a statisztikai adatok is, hiszen a hazaiak védelme kétszer kevesebb pontot gyűjtött be a védekezést tekintve. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Bills amikor favoritnak számít akkor döntőrészt nyer is a csapat és ezt az előző szezon során, ill a mostani szezont nézve a legutóbbi 15 alkalomból 13 alkalommal tette meg a gárda. A formai különbségek is adottak és szerintem ma hazai pályán nyerni fog a buffalói gárda. Ami látható, hogy egyre jobban csökken a hazaiak szorzója, úgyhogy érdemes még most megrakni egy alacsonyabb téttel, amíg nem megy lentebb még jobban.

Buffalo Bills – Philadelphia Eagles Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Buffalo Bills (Győztes) odds: 1,76 Tét : “C” kategória 2,5 egység
Tipp : Buffalo Bills (Győztes) odds: 1,76 Tét : “C” kategória 2 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: