NFL : Buffalo Bills – New England Patriots – 19:00

A mai egyetlen “gold” elemzésünk a Buffalo Bills – New England Patriots mérkőzésre készült és a találkozóra készültem egy ingyenes ajánlással is.


A találkozón rizikót vállaltunk a “gold” elemzéssel, ám a mostani opciónak is van némi rizikója és ennek meg van a miértje is. A Bills – Patriots összecsapáson elmondhatjuk azt, hogy mindkét csapat erőssége leginkább a védekezés. A Pats védelem valami fantasztikusan teljesít idén, illetve ott van az a tényező a vendégek esetében, hogy a támadósoruk Brady irányításával továbbra is megállíthatatlan. A mostani ellenfelük az a Buffalo lesz, akik szintén leginkább a védekezésre fektetik a legfőbb hangsúlyt és ezt láthattuk az előző mérkőzéseiken is, hiszen a Jets 16, a Giants 14, illetve a Bengals 17 pontot szerzett ellenük, ami rendre 3 TD alatti átlagot jelent. A Pats védelem összesen 3 mérkőzés alatt 17 pontot adott az ellenfeleknek, ami szintén beszédes adat.

A szimulációs eredmények alapján esélyes a Pats sikere, ám döntően befolyásolhatja a mérkőzést Edelman sérülése, aki lehet ki is hagyja a mostani mérkőzést.

Izgalmas mérkőzésre lesz kilátás a találkozón. Vajon mire mennek egymás ellen a csapatok? ( Fotó : AP Photo/Steven Senne)

Ami azt illeti a Pats szezonbeli eredményeiből felesleges kiindulni, hiszen egyértelmű favorit volt végig az együttes, ám most teljesen más lehet a helyzet, hiszen a Bills ellen ugyan az előző évek eredménye alapján rendre képes volt győzelemmel zárni a vendég csapat. Egy szó, mint száz a mostani mérkőzés a védelmek “csatája” lesz, viszont a vendégek támadósora Brady rutinjával és kulcspasszaival képes lehet megoldani ezt a mostani nehezebbnek ígérkező helyzetet. Bradynek jóval egyszerűbb dolga van, mint riválisának, hiszen a vendégek támadósorában S. Michel, J. Gordon, P. Dorsett, J. White biztosan szerepet kap, akik azért biztos alappillérnek számítanak. J. Edelman játéka továbbra is kérdéses, ám egyre több hírportál erősíti meg a játékát a mérkőzésen, úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem képes lehet a Patriots 5 pontnál nagyobb arányú győzelmet aratni. A szimulációs eredmények alapján 9 pontos favoritnak számítanak egyébként a vendégek.

Buffalo Bills – New England Patriots Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : New England Patriots – 4,5 pont (Pont hendikep)  odds: 1,61

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588