b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Buffalo Bills – New England Patriots – 19:00

New England Patriots defensive back Stephon Gilmore, center, celebrates his interception with Dont'a Hightower, left, and Eric Rowe, right, during the first half of an NFL football game against the Houston Texans, Sunday, Sept. 9, 2018, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Steven Senne)

A mai egyetlen “gold” elemzésünk a Buffalo Bills – New England Patriots mérkőzésre készült és a találkozóra készültem egy ingyenes ajánlással is.


A találkozón rizikót vállaltunk a “gold” elemzéssel, ám a mostani opciónak is van némi rizikója és ennek meg van a miértje is. A Bills – Patriots összecsapáson elmondhatjuk azt, hogy mindkét csapat erőssége leginkább a védekezés. A Pats védelem valami fantasztikusan teljesít idén, illetve ott van az a tényező a vendégek esetében, hogy a támadósoruk Brady irányításával továbbra is megállíthatatlan. A mostani ellenfelük az a Buffalo lesz, akik szintén leginkább a védekezésre fektetik a legfőbb hangsúlyt és ezt láthattuk az előző mérkőzéseiken is, hiszen a Jets 16, a Giants 14, illetve a Bengals 17 pontot szerzett ellenük, ami rendre 3 TD alatti átlagot jelent. A Pats védelem összesen 3 mérkőzés alatt 17 pontot adott az ellenfeleknek, ami szintén beszédes adat.

A szimulációs eredmények alapján esélyes a Pats sikere, ám döntően befolyásolhatja a mérkőzést Edelman sérülése, aki lehet ki is hagyja a mostani mérkőzést.

Izgalmas mérkőzésre lesz kilátás a találkozón. Vajon mire mennek egymás ellen a csapatok? ( Fotó : AP Photo/Steven Senne)

Ami azt illeti a Pats szezonbeli eredményeiből felesleges kiindulni, hiszen egyértelmű favorit volt végig az együttes, ám most teljesen más lehet a helyzet, hiszen a Bills ellen ugyan az előző évek eredménye alapján rendre képes volt győzelemmel zárni a vendég csapat. Egy szó, mint száz a mostani mérkőzés a védelmek “csatája” lesz, viszont a vendégek támadósora Brady rutinjával és kulcspasszaival képes lehet megoldani ezt a mostani nehezebbnek ígérkező helyzetet. Bradynek jóval egyszerűbb dolga van, mint riválisának, hiszen a vendégek támadósorában S. Michel, J. Gordon, P. Dorsett, J. White biztosan szerepet kap, akik azért biztos alappillérnek számítanak. J. Edelman játéka továbbra is kérdéses, ám egyre több hírportál erősíti meg a játékát a mérkőzésen, úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem képes lehet a Patriots 5 pontnál nagyobb arányú győzelmet aratni. A szimulációs eredmények alapján 9 pontos favoritnak számítanak egyébként a vendégek.

Buffalo Bills – New England Patriots Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : New England Patriots – 4,5 pont (Pont hendikep)  odds: 1,61

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: