b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Buffalo Bills – Baltimore Ravens – 19:00

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A második, egyben utolsó elemzésem esetében pedig egy kiváló mérkőzésre ajánlok fogadást.


A Bills – Ravens mérkőzésen a futójátékoké lehet a főszerep. Lényegében mindkét oldalon olyan irányítók játszanak, akik ketten együtt 1407 yardot futottak már idén. Ez nem kis teljesítmény, ráadásul kiemelhetjük, hogy egyik védelem sem teljesít jól a futások levédekezését tekintve. Ennek ellenére van három döntő érvem is az általam ajánlott opcióval kapcsolatosan. Az első az, hogy a vendégek irányítója L. Jackson azért jóval jobb mutatókkal rendelkezik, mint riválisa J. Allen. Mindkét játékos jó a földön, ám az összesített statisztikai adatokat tekintve L. Jackson jobb riválisánál. Aztán ott van az a tényező, hogy futásokban is jobb teljesítményt hoz Lamar, ill. rajta kívül érdemes megemlíteni M. Ingram, G. Edwards kettőst, akik azért rengeteg veszélyt hordozhatnak önmagukban. Persze a hazai oldalon is a futójátékokban D. Singletary jó mutatókkal rendelkezik.

A statisztikai adatok alapján egyértelműen a Baltimore a favorit.

Vajon a mai meccsen is megnehezíti a dolgát a védelemnek L. Jackson? (Fotó : Getty Images)

Ami viszont kulcskérdés, hogy a Bills offense mire fog törekedni, hiszen a hazai oldalon J. Brown, vagy épp C. Beasley a passzjátékok leghatékonyabb célpontjai lehetnek. Ez a két játékos nagyon jó mutatókat hoz, és a Ravens oldalán M. Andrews, vagy M. Brown nem veszi fel velük a versenyt. Viszont ott van a Ravens defense is, akik azért a passzjátékot remekül limitálják. A két csapat védelme szinte azonos átlaggal rendelkezik, a Bills 15,66, a Ravens 18,25-ös átlagot hozott, ám támadásokban hatalmas a differencia. A hazai oldal mindössze 21,41 pontot átlagok ami a konferencia élmezőnyének leggyengébb mutatójának minősül. A Ravens pedig toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből a 33,83-as átlagával. Egy szó, mint száz izgalmas mérkőzésre számítok, ahol leginkább a futásoké lehet a főszerep. Mindkét irányító jó a földön, ennek ellenére én úgy vélem, hogy a Bills defense “hibafaktora” ma is előjöhet. Márpedig ez a futások elleni védekezés hatalmas hiba lehet. Azt láthattuk már többször, hogy mit csinál a Ravens azokkal a védelmekkel akik nem tudják hatékonyan levédekezni őket. A 49ers legutóbb megtette, bár a Ravens így is nyerni tudott. Úgyhogy a Bills mellett nem tudok sok érvet felsorakoztatni, ám a vendégek mellett szerepel az MVP várományos L. Jackson teljesítménye, egyben kiszámíthatatlansága, a futójáték hatékonysága, ill. a Bills defense futójátékok elleni rossz mutatója. Az utolsó érvem pedig, hogy a Ravens a liga legjobb védelmét is darabokra szedte, akkor miért ne sikerülne a konferencia második legjobb mutatóival rendelkező védelmével is ezt megcsinálni.

Buffalo Bills – Baltimore Ravens Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Baltimore Ravens -5,5 pont (Hendikep) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: