b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : BUF Bills – KC Chiefs – 10/19 23:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 23:00

A mérkőzésen kaptunk egy őrülten magas U/O linet amit mindenképp érdemes egy alacsonyabb téttel bombázni. A Bills védelem idén rengeteget hibázik és ennek köszönhető vélhetően, hogy az irodák ilyen magas linet adtak meg. Pedig, ha megfigyeljük a Chiefs meccseit, azt azért láthatjuk, hogy a csapat védelme vionylag erős és Mahomes is pontosan ugyanúgy teszi a dolgát a támadásokban, ahogy azt előző évben is tette. Nincs rohanás, nincs idegeskedés és ez a percek pörgetéséhez vezet. A Bills offense sokat erősödött, ám legutóbb a Tennessee ellen csődöt mondott a csapat. A most látott U/O linet egyébként a Kansas 1-4-es átlagban hozta és a jóval fáradtabb Billsnek most mindenképp a védekezésre kell helyeznie a legfőbb hangsúlyt. Támadásokban ugyanis egy elit védelem fog velük szemben húzódni és olyan játékosokkal, akik, mint a passz, mint a futójátékokat is képesek limitálni. Láthattuk, hogy a Ravens is elég gyengén teljesített ellenük, ugyanezt tette meg a Pats is. A hendikepjükben viszont nem érzek most annyi “értéket”, mint ebben a magas U/O lineban. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján 51-55 pont közötti mérkőzés a realitás. Amennyiben egyik védelem sem hibázik, akkor nagyon szoros meccset láthatunk és ha a Bills offense azt csinálja, amit legutóbb akkor komoly gondba kerülhetnek ma. A felek legutóbbi meccsein ez a mostani line egyszer sem zárt over opcióval, de itt fontos azt is megjegyezni, hogy legutóbb a csapatok 2017. novemberében mérkőzétek meg egymással.

📊 Ajánlott predikció: 
56.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: