b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : BUF Bills – BAL Ravens – 01/17 02:15

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A Bills – Ravens párharc talán a rájátszás egyik legkiszámíthatatlanabb meccse és őszintén szólva én a Ravens sikerét várom. Persze a statisztikai adatok kevés alkalommal hibáznak, ráadásul az idei Buffalo Bills Josh Alllen irányításával megállíthatatlannak tűnik. Persze mindkét oldalon vannak pro és kontra érvek, így ki lehet emelni azt, hogy blitzekben idén nagyon jó a Ravens, ám Josh Allen ezen szituációkban egyszerűen tökéletes eredménnyel rendelkezik. Akkor mi lehet a megoldás? Ki kell tolni a zónákat a pálya széle felé, mert ha ezt nem teszi meg a Ravens védelem, akkor könnyedén kikaphatnak. Az elkapások leszorításával pedig a futójáték verhető lesz a Billsnél, így meg is lehet az első olyan lehetőség a Ravens részéről, hogy megállítsák a “száguldó” Josh Allent.

Várható végeredmény
2422

 

A másik kérdés a Bills védelem lesz, hogy egyáltalán meg tudják el állítani földön Lamarékat. A Ravens irányítója ugyanis ismét kiváló formának örvend és idén Jackson a harmadik legtöbb futott yarddal bíró játékos a shotgunból. A Bills védelem viszont egyre jobb formának örvend és talán párhuzamot lehet vonni a két együttes közt ilyen szempontból is, hiszen majdhogynem egyszerre javult a Bills védelme és a Ravens támadósora. Egy szó, mint száz ez a meccs szerintem nagyon szoros lesz és bőven reálisnak tartom azt, hogy a két védelem fog most “parádézni”. A várható pontszámadatok alapján két pontos favorit a Bills, ám én kimenetelekre nem raknék ezen a mérkőzésen. Az 50 pontos line-t viszont magasnak érzem, főleg úgy, hogy a felek az előző években egyszer sem lépték át ezt a linet. A rájátszás persze elég kiszámíthatatlan, de a Bills offense ma egy keményebb védekezéssel fogja szembetalálni magát, de ugyanezt mondhatom el Lamarékról is. 

Predikció : 
50.0 alatt (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: