b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Baltimore Ravens – Tennesse Titans – 01/12 02:15

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

Az NFL rájátszást eddig remekül zártuk, hiszen három találkozót favorizáltam és mindhárom esetben nyertek a megosztott ajánlások. A mostani esetben a Baltimore a pályán és ez számomra egyet jelent, kötelező fogadni!


A Baltimore ellen a szezon során két alkalommal fogadtam és mindkétszer vesztettünk. Amikor rájuk fogadtunk, mindig nyertünk és most itt az esély ismét számukra. Az együttes pihenhetett, hiszen magabiztosan jutottak be a rájátszásba és mostani ellenfelük az a Titans lesz, akit szerintem képesek lehetnek kellő koncentrációval több ponttal is megverni. A hazai pálya előnye adott, a pihentetés és a több felkészülési idő szintén, ráadásul a Titans azért kellőképp megizzadt a Pats otthonában.

A Baltimore csapatában Lamar Jackson ma biztosan játszik. Az irányító az idei szezonban 43 Td-t hozott össze 15 mérkőzés alatt.

Lamar ma is parádézhat és véleményem szerint magabiztos győzelmet arathat a Ravens. (Fotó : USA Today)

Ami számomra szinte elképzelhetetlen, hogy a Tennesse defense tudja tartani majd ezt a támadósort. A hazaiak 33,2 pontos átlagot hoztak össze eddig a támadásokban, ráadásul a védekezésük remekül tudja limitálni a futásokat. Márpedig a Tennesse egyik erőssége ez, hiszen a csapatukban D. Henry rendkívüli módon tudja kamatoztatni gyorsaságát. Ami tehát a vendégek mellett szólhat véleményem szerint D. Henry, ill. A.J. Brown játéka. Ezt a kettőst, ha le tudják varázsolni a pályáról a Baltimore védők, akkor nincs kérdés és nagyon magabiztosan fog nyerni a Ravens. Én kétlem, hogy Lamarral feltudnák venni a versenyt a vendégek. Rendkívül hatékonyan játszik, ráadásul a mai riválisától körülbelül kétszer jobb értékekkel rendelkezik az irányító. A hazai offenseben M. Ingram, G. Edwards futásaira számíthatunk, ill. az elkapásoknál. M. Andrews, M. Brown, W. Snead, H. Hurst, N. Boyle és S. Roberts lehetnek a megfelelő célpontok. Én úgy érzem, hogy a Baltimore idén a legesélyesebb a végső győzelemre. Borzasztó erősek, mint védelemben, mint támadásokban. A védekezésekben is látható egyfajta differencia. A hazaiak 2,86-os átlaggal rendelkeznek a sack mutatókban, míg a vendégek csak 1,61-es átlagot alakítottak ki eddig. Összességében tehát bíznék a Ravens győzelemben, amit egy -6,5 pontos hendikep mellett favorizálnék, ez a line az egy TD különbséget jelentené a felek közt.

Baltimore Ravens – Tennesse Titans Fogadási határidő : 02:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Baltimore Ravens -6.5 pont (Hendikep) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: