b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Baltimore Ravens – San Francisco 49ers – 19:00

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A mai NFL kínálat egyik legígéretesebb mérkőzésére készülök, hiszen a pályán két kiváló együttes mérkőzik meg egymással. Név szerint a Baltimore Ravens – San Francisco 49ersről beszélünk.


Ami biztos, hogy a Ravens offense igencsak ütőképes és ezt az előző elemzésemben is leírtam, amikor a Rams otthonában léptek pályára L. Jacksonék. Ami egyértelmű, hogy a hazaiak irányítója teljesen kiszámíthatatlan, hiszen kiválóan tud passzolni, ezen kívül pedig roppantul gyors és ezáltal képes bármikor egy 10-15 yardos, vagy épp hosszabb futást összehozni. Ez az egyik kulcsfontosságú tényező a Ravens idei teljesítményében. Aztán ott van az a tényező, hogy az offensben rajta kívül szerepel M. Ingram, ill. G. Edwards, akik több yardos futásokra képesek, ill. rajtuk kívül M. Brown, M. Andrews és W. Snead is tökéletes célpont lehet a passzolások során. Ráadásul a Ravens tönkre verte nem is olyan rég a liga legjobb védelmét méghozzá a Pats defense-t, akik ellen 37 pontot hoztak és azóta is minden egyes héten ez a ponthatár felett zárnak. Legutóbb a Rams ellen 45-6-ra, ezt megelőzően a Texanst verték agyon 41-7-re, ill. a Bengals ellen is 49-13-ra hozták a mérkőzést. Egyszóval a vendégek támadósora “állat”!

A statisztikai adatok alapján szoros mérkőzésre van kilátás, hiszen több statisztikai portálon is hat-tíz pont közötti favoritnak számít a Ravens.

L. Jackson és az általa irányított offense idén megállíthatatlan. Vajon a 49ers defense kifog rajtuk? (Fotó : Getty Images)

A vendégekről még nem is ejtettem szót, márpedig a 49ers oldalán is egy remek offense szerepel. J. Garoppolo kiváló mutatókkal rendelkezik, ráadásul a vendégek irányítójának is némileg könnyű dolga van, hiszen a Coleman, Mostert duó a futásokban kiváló lehetőséget nyújt, ill. a G. Kittle, D. Samuel, E. Sandres és K. Juszczyk négyes remek célpont a passzok tekintetében. A fentiekben említett játékosok mindegyike fog szerepelni a mostani mérkőzésen és ténylegesen óriási meglepetés lenne számomra, ha bármelyik offense becsődölne. A Ravens több hete megmutatja, hogy mire képes, de ugyanezt lehet elmondani a 49ersről is, akik 10-0-1-es mutatóval rendelkeznek. A Ravens hazai pályán 29,8-as átlagot hozott eddig a támadásai során, ill. a védekezés elég sok pontot adott, hiszen 20,2-es átlagot hoztak. A 49ers idegenben támadások esetében 25,8, míg védekezésben 13,2 pontos átlagot engedett eddig az ellenfeleknek. Viszont fontos kiemelni, hogy még ilyen kaliberű irányítóval, ill. támadósorral nem találkoztak idén. Ami szintén kulcsfontosságú, hogy az átlagok alapján azért az offensektől várható 20-20 pont körüli átlag, márpedig a fogadóirodák a 44,5 pontos line-ra rendezkedtek be az U/O piacon. Úgyhogy számomra ez mindenképp érték és ezt az opciót érzem a mai nap legrizikósabb ajánlásának, ám látva azt, hogy a Ravens offense milyen átlagokat hoz az utóbbi időszakban, ill. azt is ismerve, hogy milyen eredményt értek el a Pats defense ellen, nagyon meglepne, ha ma L. Jacksonék nem érnének el győzelmet, ill. több pontot. A 49ers sem a feladásról híres, úgyhogy a két támadósorban bízva én a 44,5 pont feletti opcióra ajánlok fogadást. Ez a határ egyébként minden egyes statisztikai adat alapján is, ha szűkösen de over opcióra van ítélve, úgyhogy érdemes élni a lehetőséggel.

Baltimore Ravens – San Francisco 49ers Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 44,5 pont (Játék összesített) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: