b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Baltimore Ravens – New York Jets – 12/13 02:20

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

A Baltimore utóbbi időkben rendre pénzt hozott számunkra, ezért most is nagy nehézség lenne pont az ő mérkőzésüket kihagyni és mindezt úgy, hogy az ajánlás mellett több érv is felsorakozik, hogy mire is számítok?!


Amit már most itt a mérkőzés elején érdemes kiemelni, hogy a hazaiaknál nagy volt a riadtság, hiszen Lamar Jackson elég kellemetlen combsérülést szedett össze és a rövidített felkészülési héten csak szerdától kezdett el egyfajta könnyített edzést. Tegnap még a legtöbb NFL hírportál azzal számolt, hogy továbbra is “questionable”, az-az kérdéses Lamar játéka, viszont a mai napra fordulva már a legtöbb helyen számolnak az irányító játékával. Ami biztos, hogy nem lesz száz százalékos formában Lamar, ez pedig könnyedén befolyásolhatja a Ravens támadójátékát, legfőképp pedig a futásokat.

A legtöbb statisztikai oldal 14-18 pont közötti különbséget vár a mérkőzésen, ám a szakértők egyöntetűen megemlítik, hogy Lamar Jackson sérülése befolyásolhatja a statisztikai adatok által mutatott eredményeket.

Lamar Jackson az előző mérkőzésen combsérülést szenvedett, most pedig a rövidített héten, több edzésen is könnyített munkát végzett. Vajon befolyásolja ez a sérülés az irányító teljesítményét? (Fotó : USA Today)

Ami szintén elmondható, hogy a Jets, amilyen pocsékul kezdte a szezont, egyre jobb teljesítménnyel rukkol elő a csapat. A legutóbbi öt mérkőzésükből négy alkalommal nyertek, márpedig az ellenfelek között volt egy Giants, Redskins, Oakland, ill. egy verhető Miami. Összességében tehát több meccsen is meglepetést okozott a csapat. Ugyan idegenben pocsék a Jets mutatója, hiszen 1-0-5-el állnak, ám ez a mostani formai javulás, Lamar sérülése és még egy tényező a Jets hendikep mellett szólhat. MI lenne az utolsó érv?! Nem más, mint a Jets védelme, ami azért a futójátékokat remekül limitálja. A Jets a legutóbbi öt meccsén mindössze 75  yardot engedett a futásokban az ellenfeleknek, ami igencsak beszédes lehet. Ugyan a Ravens egy top-offense sorral rendelkezik, ám Lamar futójátéka kieshet, rajta kívül pedig Ingram, vagy épp G. Edwards nem biztos, hogy képes lesz maradandót alkotni. Aztán érdemes megemlíteni a passzjátékokat is, ahol a hazaiak leginkább M. Brownra számíthatnak, hiszen M. Andrews is térdsérülése miatt vélhetően kihagyja a mérkőzést. Így nagy kérdés, hogy mire fog építeni a Ravens. A jól bevált futásokra, vagy egy maximum két biztos kezű elkapóra épülő játékra. A vendégek keretében R. Anderson, J. Crowder, ill. L. Bell is olyan célpontja lehet S. Darnoldnak, akik megnehezíthetik a Ravens defense dolgát. Egy szó, mint száz a mostani mérkőzést én leginkább Lamar combsérülésére alapoztam. Az köztudott, hogy az MVP várományos lábbal nagyon erős, ez a sérülés pedig a futásokat limitálhatja. A Ravens sokkalta jobb, de érdemes kiemelni, hogy a Texans elleni meccset leszámítva egyszer sem nyert a most favorizált 17,5 pontos hendikep határon a csapat. Ennek ellenére csak egy alacsony téttel készülök, ám óriási hibának érezném azt, ha nem fogadnék egy ilyen magas hendikeppel a vendégekre.

Baltimore Ravens – New York Jets Fogadási határidő : 02:20
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New York Jets +17,5 pont (Pont hendikep) 1,75 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: