b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : BAL Ravens – CLE Browns – 09/13 19:00

Lamar ma is parádézhat. A Browns defenseből többen is hiányoznak, ráadásul a hazaiak szétesőben vannak. (Fotó : USA Today)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

A Baltimore Ravens ismét Lamar Jackson irányítására, passzaira és természetesen futásaira hagyatkozhat. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy a mostani Cleveland ellen talán az egyik legkönnyebb dolga lehet Lamaréknak, főleg itt a rajtnál, ugyanis a Browns run defense aligha fogja könnyedén felvenni az igencsak gyors játékosokból összetevődő Baltimore offense sorával a lépést. A Browns támadásokban lehet fantázia, de a találkozón arra fogadunk, hogy Lamar bármikor szerez egy TD-t. Az előző szezonban 2.20-as átlaga volt mérkőzésenként a TD-k esetében, úgyhogy mindenképp van fantázia ebben az opcióban.

📊 Ajánlott predikció: 
Lamar Jackson (BAL Ravens) (Bármikor touchdownt szerez)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: