b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles – 09/16 02:20

Az utolsó NFL elemzésben a Falcons – Eagles mérkőzésre ajánlok fogadást. A találkozót magyar idő szerint holnap hajnalban rendezik meg és annyi biztos, hogy nem fogunk unatkozni.


 Amerikai futball statisztika:
12 nyertes – 2 vesztes


I Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles I

A hazaiak nem nyitották jól az alapszakaszt, hiszen kikaptak a Vikingstől 28-12-re. Ezzel ellentétben a Philadelphia hazai pályán legyőzte egy végletekig kiélezett párharcban a Washington Redskins csapatát. Ami azt illeti a mostani fogadásom alapja leginkább a szimulációs eredmények és a keretek közötti különbségek alapozta meg és nagyon remélem, hogy ilyen szorzóért “zöldülni” fog a megosztott ajánlásom.

A szimulációs adatok alapján 21-28-s végeredmény várható

Bízom benne, hogy a második mérkőzését is megnyeri a Philadelphia. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy az Eagles igencsak biztató teljesítménnyel rukkolt elő már az első fordulóban, bár ők is leginkább hazai pályán képesek a remek eredmények kialakítására. A mostani mérkőzésen egyértelműen ők a favoritok a szimulációs eredmények alapján, de az is látható, hogy a fogadóirodák is a vendégek sikerében látnak “fantáziát”. A  két csapat irányítói között aligha van különbség, bár Carson Wentz a vendégek részéről jobb mutatókkal rendelkezik. A két támadókeret között sincs nagy különbség, ám a védelmek között már van. A vendégek védősora jóval jobb kvalitású játékosokból tevődik össze és köztudott tényező, hogy jó védekezéssel lehet megnyerni egy mérkőzést. Az előző mérkőzésen a Washington ellen mindössze két hibája volt a védelemnek az egész mérkőzésen, ezen kívül szinte rendre képesek voltak megoldani a feladatukat és a találkozó végére az offense is összeszedte magát. A hazaiak védelme viszont az előző mérkőzésen a Minnesota ellen csődöt mondott, ráadásul az offense sem szerepelt valami jól. Úgyhogy kíváncsian várom a mérkőzést és bízom benne, hogy a Philadelphia megnyeri a szezon 2. mérkőzését is.

Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles (02:20)

Tipp: Philadelphia Eagles (Játékidő eredménye) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: