b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Atlanta Falcons – Los Angeles Rams – 19:00

Mindenképp kell számolni idén is a Rams offense sorával. (Fotó : Getty Images)

A mai nap folyamán két “gold” elemzés kerül a továbbiakban megosztásra. Ma hajnalban az NCAA ajánlás igencsak könnyen “zöldült” és remélhetőleg folytatódni fog a széria.


A Falcons – Rams mérkőzésen nem szeretnék velős elemzést készíteni, hiszen a mai nap folyamán a Rams offense ha nem alkot az a Falcons defense ellen, akik pocsék mutatókkal rendelkeznek, akkor elfelejthetik ezt a szezont. A Rams amilyen jól kezdte az idényt, olyan pocsékul teljesítettek az utóbbi három fordulóban és ennek köszönhetően 3-0-3 a csapat mérlege. A Falcons eddig egy győzelemmel és öt vereséggel áll, ami remekül leírja a csapat teljesítményét. Az egyedüli győzelmüket a Philadelhpia ellen tudták behúzni, bár az ténylegesen bravúros teljesítménynek számított.

A szimulációs adatok alapján 7 pontos favoritnak számítanak a vendégek. 

Mindenképp kell számolni idén is a Rams offense sorával a mai mérkőzésen, hiszen a Falcons védelem botrányos teljesítményt nyújtott idáig (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy ma Jared Goffnak teljesítenie kell és ma Cooper Kupp és Todd Gurley a segítségére lehet, ill. még ott van a keretben Woods, Cooks, Darrel Henderson akiket szintén lehet tömni labdákkal. A hazai oldalon Matt Ryan irányítására lehet számítani, ám eddig nem működik olajozottan sem az offense, sem a defense, bár előbbire nem sok panasz lehet idén. Egy szó, mint száz a szimulációs adatok alapján is favorit a Rams és ténylegesen, ha ma nem képes beindulni a Rams offenzíva, akkor komoly bajba kerülhetnek a vendégek. Bízok benne, hogy ma visszatér a lendület a csapat játékába és visszatérnek a szezon eleji formájukhoz.

Atlanta Falcons – Los Angeles Rams Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Los Angeles Rams (A mérkőzés győztese) odds: 1,64 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: