b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : ARI Cardinals – SF 49ers – 12/26 22:30

San Francisco 49ers quarterback C.J. Beathard hangs in the pocket before throwing downfield against the Seattle Seahawks during an NFL game at Levi's Stadium in Santa Clara, Calif., Sunday, November 26, 2017. (Karl Mondon/Bay Area News Group)

A San Francisco 49ers szezonját egy az egyben tönkretette a koronavírus. A 49ers az a bizonyos együttes, akikkel leginkább kibabrált a vírus és ezt követően egyszerűen semmi esély nem maradt a vendégeknek a rájátszásra. Ha a formákat tekintjük is látható, hogy milyen visszaesés van a vendégeknél és a legutóbbi öt mérkőzésből mindössze egyet abszolvált győzelemmel a csapat. Az Arizona viszont egyre jobb formába kerül és a rájátszásért való küzdelemnek köszönhetően nagyon “tetszetős” lett a csapat játéka is. 

Várható végeredmény
2720

 

A várható pontszámadatok alapján hét pontos favorit az Arizona és ezzel aligha okoztam meglepetést, hiszen a 49ers részéről már annyi a hiányzó, hogy lassan meg sem lehet azt számolni. Számomra C.J. Beathard játéka nem volt meggyőző, ráadásul a támadójáték elég kiszámítható, hiszen Jeff Wilson, Tevin Coleman futásokban, míg Brandon Aiyuk és George Kittle elkapásokban lehet célpont. Megnézve az Arizona védelmét ez egy kiváló matchup, hiszen a hazaiaknál minden egyes játékosra lesz egy hasonló kvalitású védő. A hazaiak támadósora viszont jóval kiszámíthatatlanabb lesz, hiszen Kyler Murray előszeretettel tömheti DeAndre Hopkinst a labdákkal, rajta kívül pedig ott van még potenciális célpontként C. Kirk, D. Arnold, L. Fitzgerald és C. Edmonds. Ezek pedig csak az elkapók és ha a futásokat nézzük akkor még ott van Kenyan Drake is, aki 0.51-es TD átlaggal rendelkezik. Nem feledkezek meg Kyler Murrayről sem, akit már-már Lamar Jacksonhoz hasonlítanak, hiszen előszeretettel fut és hozza a yardokat a csapatnak. Ha már itt tartunk K. Murray QB-ként 0.51-es TD átlaggal rendelkezik, ami roppantul jó mutatónak számít. Ahogy említettem is a másik oldalon C. J. Beathard kezd, ő számomra nem egy kimondottan erős QB, főleg nem nyomás alatt, hiszen a FUML átlaga 0.62, míg az INT 1.90-as értéket mutat. Ha az Arizona komolyan akarja venni a rájátszást, akkor ezt a meccset ilyen előfeltételek mellett kötelezően hozniuk kell. A szezon elején nagy bátorság lett volna a 49ers ellen fogadni, ám az Arizona az első fordulóbab is megtréfálta a 49ers, pedig akkor szinte minden egyes kulcsjátékos a pályán volt a vendégektől. 

Predikció : 
ARI Cardinals -4.5 (Hendikep)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: