b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Wales, vagy Lengyelország búcsúzik az “A” ligától?!

Ma is lesz ok az örömre a lengyelek részéről?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-25[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az “A” divízió 4. csoportjában Hollandia és Belgium az első helyért, míg Wales és Lengyelország a bennmaradásért küzd meg egymással.

Alapvetően izgalmas mérkőzések szemtanúi lehetünk ma este és szerintünk a Wales-Lengyelország találkozót csúnyán alulárazták a fogadóirodák. Mi a hazaiaktól nyílt támadófocira számítunk és az elmúlt öt fordulóban gyakorlatilag minden egyes meccsén képes volt betalálni a hazai együttes, illetve kivétel nélkül kaptak legalább egy gólt is. Persze nincs valami kirobbanó formában a walesi válogatott, de ettől eltekintve ma akár ki is ejthetik a lengyeleket. A Robert Lewandowski által fémjelzett együttesnek ugyan egy döntetlen megfelelő lenne, de azért látható volt az előző két mérkőzésen, hogy elég súlytalan a csapat támadójátéka. Persze a walesi válogatott ellen összejöhet ismét a gólszerzés, de látva azt, hogy a vendégek védekezése rosszabbul teljesített, mint a hazaiaké, így joggal várhatunk egy gólokban gazdag mérkőzést. Persze nem kell 5-6 találattal számolni, de szerintünk 2-3 gól reális lehet a mérkőzésen, főleg úgy, hogy a walesi csapatnak csak a három pont lenne a megfelelő.

Wales - LengyelországFogadási határidő: 20:45

Remélhetőleg a lengyel válogatott nem akar végig bekkelni, hiszen azzal keresztbehúzhatják a számításainkat. A hazaiak elég gólerősen teljesítettek az elmúlt fordulókban és ha képesek voltak gólt szerezni a belga és holland válogatottnak, akkor szerintünk a lengyelek ellen is reális lehet a hazai találat. Az odavágón ugye 2-1-re nyertek a lengyelek, de a visszavágón akár a továbbjutás is összejöhet a walesi csapatnak. Úgyhogy szembemegyünk a fogadóirodák várakozásaival és az ázsiai gólpiacon az 1.75 gól feletti opcióra fogadunk! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 1.75 felett (Összesített gólok – Ázsiai)
odds: 1.50

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: