b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Valóban ennyire esélytelen a dán győzelem?!

Fantasztikus formában a dánok! (Fotó: Reuters)

2022-09-22215

A Nemzetek Ligája A divíziójának 1. csoportjában a második helyen “tanyázó” horvátok, a tabella élén álló dán válogatottal mérik össze az erejüket!

Alapvetően mindkét csapat jó formában van és nagy meglepetésre a csoport legesélyesebbjének tartott franciák ellen mindkét csapatnak összejött a pontszerzés. A franciák ennek köszönhetően már nem juthatnak tovább a rájátszásba, ez pedig nem kis meglepetés.. A dán-horvát kettősnek viszont minden esélye adott a továbbjutás kiharcolására és a mai találkozónak mindenképp nagy tétje lesz. Mindkét együttes viszonylag stabil védekezéssel bír, ám a támadósorok szinte minden egyes tétmérkőzésen képesek gólt/gólokat szerezni. A Nemzetek Ligájában lejátszott odavágón 1-0-ra nyertek a horvátok, de véleményünk szerint a visszavágón jóval nehezebb jöhet össze a szomszédainknak majd a pontszerzés. Persze hazai pályán minden esélyük adott lehet arra, hogy nyerni tudjanak a dán válogatott ellen, de azért a dánok az utóbbi bő 2 évben elég magabiztos teljesítménnyel bírt és ténylegesen az ilyen nagy téttel bíró találkozókat rendre parádés teljesítménnyel abszolválta a csapat.

Horvátország - DániaFogadási határidő: 20:45

Amennyiben a találkozón nem lesz egy korai találat, akkor bizony itt hasonló forgatókönyv alakulhat ki, mint az odavágón. Akkor ugye egy gól született és a horvátok nyerni tudtak. A mai összecsapáson is leginkább a védekezésükre koncentráló csapatokra számítunk, amely következtében ismét egy kevés gólos mérkőzés alakulhat ki. A fogadóirodák is kevés góllal kalkulálnak és ennek megfelelően mindenképp érdemes némi összeget elhelyezni az összesített gólok piacán. A fogadásunk a 2.75-ös határra vonatkozik, ami igazából négy gól esetén lenne vesztes. Ilyen előfeltételek mellett pedig aligha számíthatunk ennyi találatra, de szerintünk maximum két gól a reális a mai párharcban! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 2.75 alatt (Összesített gólok – Ázsiai)
odds: 1.50

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: