b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Ugyanarra fogadunk a skótok meccsén, mint legutóbb!

A skótok nem kaptak könnyű csoportot! (Fotó: Getty Images)

Hat nappal ezelőtt fordított felállásban találkozott az örmény, illetve a skót válogatott és akkor minden az elképzeléseink szerint alakult. Ma jöhet a visszavágó és a nyertes tippen nem változtattunk..

A B liga első csoportjában elég egyértelmű a helyzet, hiszen jelenleg az ukránok vezetik a csoportot hat ponttal, mögöttük az ír-skót kettős sorakozik fel három-három ponttal és az utolsó helyezett az örmény válogatott. A hazaiak nagy meglepetést okoztak az első fordulóban, hiszen nyerni tudtak az írekkel szemben, ám azóta körvonalazódtak az erőviszonyok és várhatóan Örményország fog kiesni ebből a csoportból. A skótok legutóbb egy csúnya vereségbe szaladtak bele az írek otthonában és ma vélhetően arra fognak törekedni a vendégek, hogy az örmények ellen feledtesség az előző találkozót. 

Az örmények az írek ellen nagy meglepetést okoztak, viszont azóta két vereség a mérlege a csapatnak. (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

ÖRMÉNYORSZÁG
Yurchenko; Ararat, Voskanyan, Mkrtchyan, Mkoyan; Hovhannisyan, Udo, Bayramyan; Bichakhchyan; Barseghyan, Adamyan

SKÓCIA
Gordon; McKenna, Souttar, Hendry; Ralston, Gilmour, McTominay, Hickey; Armstrong, Christie; Brown

Az odavágón megmutatkozott a csapatok közti különbség, hiszen a skótok már az első félidőben két gólos előnyt harcoltak ki és lényegében végig dominálni tudott az együttes. A statisztikák is igencsak beszédesek, ugyanis a skót válogatott huszonhét alkalommal veszélyeztetett, míg az örmények mindössze négy alkalommal lőttek kapura. Ez a különbség vélhetően ma is megmutatkozik majd a találkozón, persze nem vár olyan sima mérkőzés a skótokra, mint legutóbb. De azért valljuk be az örmények az előző két meccsükön semmi biztatót nem tudtak felmutatni. Egyszóval bízunk benne, hogy a skót válogatott megnyeri a harmadik mérkőzését, viszont az nagyon meglepne minket, ha itt öt, vagy több gólt hoznának össze a csapatok. Úgyhogy a fogadásunk a vendégek győzelmére és a 4.5 gól alatti fogadásra vonatkozik.

Tipp: Skócia + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: