b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Törökország – Magyarország – 09/03 20:45

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:45

A magyar csapatok ellen nem sűrűn fogadunk, viszont a válogatott olyan felállással és annyi hiányzóval, egyben új játékossal fog ma pályára lépni, hogy nem sok jót jósol neki egyik külföldi/hazai szakértői sportlap sem. Ezzel a véleménnyel mi is osztozkodunk, hiszen M. Rossi keretéből már nyolcan estek ki. Ezért kénytelen volt az olasz tréner öt új játékost is behívni a válogatottba. A törököknél jóval egyszerűbb a helyzet és összességében 14 topligás labdarúgó szerepel a csapatukban. Őszintén szólva Rossi próbálkozásai mostanában nem hoztak sok jót és a válogatottunk idegenben egyszerűen képtelen jól szerepelni. Persze némileg reménykedhetünk, hogy na hátha most okoz majd meglepetést a magyar csapat, de a védelem egyáltalán nem lesz összeszokott, a támadósort könnyedén mattolhatják az amúgy angliai, német, francia és olasz csapatokban szereplő védők és középpályások. Egyszóval nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak, egy teljesen új kerettel érkezünk, ahol rengeteg fiatal kaphat szerepet. A törökök otthon nagyon erősek és ugyan nézők nélküli mérkőzés szemtanúi lehetünk, nagyon meglepő lenne, ha válogatottunk ma ponttal távozna Sivasból.

📊 Ajánlott predikció: 
Törökország -0.75 (Ázsiai hendikep)

odds: 
1.725  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: