b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Svájc – Németország – 09/06 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

J. Löw igencsak erős kerettel érkezett a Nemzetek Ligájára és lényegében a legjobb játékosaira számíthat a német tréner. A keretben Kroos, Draxler, Werner, Sane, Can, Süle, Gündogan, Brandt és Havertz is szerepet kap, ami azért valljuk be a jelenlegi erőviszonyokat tekintve nagyon jó játékoksállományt jelent. A svájciak kerete azért messze elmaradt a németekétől, ráadásul ott volt az ukránok elleni mérkőzésük, ahol gyönyörű profitra tettünk szert, hiszen bíztunk az ukrán sikerben, illetve a gólváltásban is, ami 5.50-es szorzón “zöldült”. A németek az első fordulóban a spanyolokkal találkoztak és 1-1-es döntetlent értek el a felek, ám érdemes megemlíteni, hogy a spanyol együttes az utolsó pillanatban volt képes az egyenlítésre. Minden tiszteletünk a svájci csapaté, ám mindenképp érdemes számításba venni a kereteket, a formákat és ez alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a németek fölényben vannak.Nagyon meglepne minket, ha a svájciak nyernének, a döntetlenre is nagyon kevés esélyt látunk és ezt az 1,80-as szorzót a németek sikerére “bátran” bevállaljuk.

📊 Ajánlott predikció: 
Németország (1×2)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: