b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Spanyolország – Ukrajna – 09/06 20:45

Kötelező győzelem előtt a spanyol válogatott. Vajon sikerrel veszik az első akadályt? (Fotó: Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Az ukrán válogatott három nappal ezelőtt gyönyörű profitot hozott számunkra, viszont most jóval nehezebb feladat előtt áll a Shevchenko legénység. A vendégek kerete rengeteg tehetséges fiatalból tevődik össze, akik azért a legjobb védelmek dolgát is könnyen megnehezíthetik, ám most az a spanyol védelem fog előttük felsorakozni, akik klasszisokból tevődnek össze és a világ egyik legjobb teljesítményével rendelkeznek. Így ma korántsem lesz olyan könnyű dolga a szomszédainknak. A spanyolok egy utolsó pillanatokban szerzett Gaya góllal mentettek pontot a németek elleni mérkőzésen, ám most egyértelműen kijelenthető, hogy ők számítanak favoritnak. A keretértékileg mindenképp van különbség a felek között, ám az ukrán csapat 2018.11.16. óta nem szenvedett vereséget. Több alkalommal képes volt betalálni az igencsak hatékony támadósor az elelnfeleknek és ennek ismeretében a spanyol válogatott aligha dőlhet hátra, hogy ez a meccs már a zsebükben lesz. Az ukrán védelem sebezhetőbb, ráadásul a pontrúgások ellen nagyon gyenge mutatója van a csapatnak, ugyanis 7,2-es átlaga van az együttesnek szögletből/közeli szabadrúgásból érkező helyzet/gól mutatóját tekintve. A spanyol csapat pedig köztudott, hogy beadásokra épülő játékot alkalmaz és például szögleteknél S. Ramos által szinte minden beadás veszélyes lehet. Egyszóval egy szoros mérkőzésre számítunk és ennek ismeretében a spanyolok sikerében nem vagyunk biztosak. Azt viszont reméljük, hogy azért egy-két gól van a hazaiakban legalább. Az ukránok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, de ezt a támadójátéknak köszönhetik a vendégek. Úgyhogy a fogadásunk alapja lehetne a gólváltás is, ám a spanyol védelem miatt inkább egy másik gólos opcióban bíznánk, ami a 2-3 mérkőzés gólszám opció lenne.

📊 Ajánlott predikció: 
2, vagy 3 gól (Mérkőzés gólszáma)

odds: 
2.00  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: