b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Skócia – Izrael – 09/04 20:45

Előző mérkőzésen kikaptak a kazah csapattól a skótok. Ma egyértelműen ők az esélyesek, vajon lesz gólfesztivál? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:45

A mérkőzésen szimplán a statisztikai adatok és a várható kezdőcsapatok tudatában készítettünk ajánlást. Mindkét együttes elég sűrűn kap és rúg is gólt, ennek ismeretében a “btts” mutatójuk igencsak magas. Az izraeli csapat védelme nagyon rossz, de a támadósoruk az egyik leghatékonyabbnak volt mondható akár az EB selejtezőit tekintve is. Ha már EB selejtező 10 mérkőzés alatt 16 gólt szereztek, 18-at kaptak, ennek ismeretében tehát valóban hatalmas esélye lehet a gólváltásnak. A skótok védelme sem a legjobb, hiszen Kazahsztán, Ciprus és hasonló kaliberű csapatok betaláltak nekik, de azért azt láthattuk, hogy ez a csapat képes egy orosz válogatottnak is gólt lőni. Mivel mindkét védelem sebezhető és viszonylag két gólerős támadósorról beszélünk érdemes alacsony téttel a gólváltást favorizálni, amit mi meg is teszünk!

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: