b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Sablontippre fogadunk a lengyel-holland összecsapáson!

Ma is lesz ok az örömre a lengyelek részéről?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-22298

Elég komoly tétje lesz a csütörtöki mérkőzéseknek az “A” divízió 4. csoportjában és ennek megfelelően egy végletekig kiélezett mérkőzés szemtanúi lehetünk a lengyel-holland párharcon is!

Alapvetően mindkét csapat nagyon gólerősnek mondható és ténylegesesen olyan játékosok alkotják a kereteket, akik a topligákban játszanak évek óta. A hollandok nagyon magabiztosan teljesítettek eddig a Nemzetek Ligájában és ennek megfelelően 3-1-0-ás mérlege van a csapatnak. Az “oranje” mellett szintén kiemelhető, hogy 11 találatnál tartanak és eddig kivétel nélkül minden egyes meccsükön legalább két gólt szereztek. A mai mérkőzésen pedig nem fér bele a pontvesztés, ugyanis a belgák a csoport leggyengébb együttesének tartott, walesiekkel találkoznak, akik ellen hazai környezetben mindenképp nagy esélyük van a győzelem megszerzésére. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a lengyeleknek is kulcsfontosságú a mai találkozó. Alapvetően Lewandowskiék számára is fontos lenne a pontszerzés, ugyanis a bennmaradásukat be is biztosíthatják a mai találkozó során. Az odavágón ugye 2-2-es döntetlennel zártak a felek és ennek megfelelően joggal bizakodhatnak a hazaiak a pontszerzéssel kapcsolatosan.

Lengyelország - HollandiaFogadási határidő: 20:45

Ami mindenképp pozitívum, hogy mindkét csapatban bevethetőek a kulcsjátékosok és a gólerős támadók. Ennek megfelelően mi egy gólokban gazdag meccsre számítunk, amit még a pontszerzési kényszer sem befolyásolhat. Persze a lengyelek beállhatnak a kezdetekben bekkelni, de ez nagy hiba lenne részükről, ugyanis a hollandok eddig ténylegesen minden egyes riválisuk ellen képesek voltak gólokat szerezni. A lengyel védelem pedig a legtöbb gólt kapta az előző négy forduló során. Úgyhogy mi egy közönségszórakoztató focival számolunk és szerintünk a Lewandowski által fémjelzett lengyel támadósor ma is képes lesz gólt szerezni. Viszont ugyanezt várnánk a roppantul gólerős hollandoktól is. A fogadásunk ennek megfelelően a gólváltásra vonatkozik! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: