b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Portugália – Svájc

Vajon ismét megszerzi a 3 pontot a svájci házigazda, vagy pontot szereznek a dánok? (Fotó : Getty Images)

A mai nap második, egyben utolsó elemzéseként egy Nemzetek Ligája mérkőzéssel zárnék, ahol az “A” divízió elődöntőjében Portugália és Svájc küzd meg egymással a továbbjutásért.


I Portugália – Svájc I

 

A mérkőzésen lényegében nem nagyon értem ezeket a szorzókat, hiszen már több külföldi oldalon is megjelentek várható kezdők és a svájci oldalon szinte a legjobb keret állhat ki a portugálok ellen. Egyértelműen keretértékileg a portugálok az erősebbek, viszont a svájciak rengeteget erősödtek és a csoportjukban végig gólokat szereztek, sőt a belgáknak oda-vissza gólokat rúgtak. A portugáloktól a már-már megszokott remik érkeztek, ez pedig bőven esélyes a mai találkozón is. Annyi biztos, hogy egyik csapat sem fog fejjel rohanni a falnak, viszont nehezen képzelem azt el, hogy egy 0-0-s döntetlent alakítsanak ki.

A portugálok 4 mérkőzés alatt 5-3-s gólarányt alakítottak ki, míg a svájciak 14:5-s gólaránnyal zárták a csoportjukat.

Vajon tényleg ennyire underdog a svájci csapat a portugálok ellen?  (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a mostani svájci keret támadósora igencsak ütőképes és legutolsó mérkőzésükön az NL-ben 5 gólt rúgtak a belgáknak. A mai mérkőzésen pedig Shaqiri, Seferovic, Embolo biztosan a keret részesei.

A várható svájci kezdő:
Sommer, Mbabu, Akanji, Schar, Rodriguez, Zakaria, Freuler, Xhaka, Embolo, Seferovic, Shaqiri.

A várható portugál kezdő: 
Rui Patricio, Joao Cancelo, Pepe, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Bernardo Silva, Joao Moutinho, William Carvalho, Rafa Silva, Dyego Sousa, Cristiano Ronaldo.

Egy szó, mint száz izgalmas mérkőzésre van kilátás. Számomra a svájci eredmények meggyőzőek, főleg úgy, hogy az EB-n is 2 mérkőzés alatt 5 gólt szereztek. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem itt a gólváltás bőven reális opció lehet. Ezért erre ajánlok fogadást “C” kategóriába.

Portugália – Svájc (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: