b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Portugália – Hollandia

Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League semi-final football match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto on June 5, 2019. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

A Nemzetek Ligája döntőjében Portugália és Hollandia mérkőzik meg egymással. Több ötlet is eszembe jutott a mérkőzéssel kapcsolatban, végül maradtam egy opciónál, de minden egyes lehetőséget megosztok a cikk legalján, amiben láttam fantáziát.


I Portugália – Hollandia I

 

A találkozón több okból adódóan a portugálokat tartom a Nemzetek Ligája győztesének. Az első ilyen indok, hogy hazai publikum előtt játsszák a mérkőzést. A második kulcsfontosságú tényező, hogy a hollandok jóval fáradtabbak lehetnek, hiszen hosszabbításban sikerült eldönteniük az angolok elleni mérkőzésüket. Az utolsó tényező pedig, hogy Cristiano Ronaldo klasszis teljesítményt nyújtott az elődöntőben és várhatóan ma is rá lesz kihegyezve a portugálok játéka.

Ami látható volt végig a Nemzetek Ligájában, hogy mindkét csapat képes volt gólt/gólokat szerezni, viszont az “oranje” szinte minden egyes mérkőzésén gólt is kapott. 

Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett az előző mérkőzésen. Ma is kulcsfontosságú szereplő lesz a döntőben, ahol szerintem ők az esélyesei a mérkőzésnek.  (Fotó:MIGUEL RIOPA / AFP)

A “prémium” ajánlás esetében én a holland védelemnek, illetve erős támadósornak köszönhetően bizakodó vagyok és remélem, hogy kialakul a gólváltás. A hazaiak keretéből Pepe, mint a védelem egyik alappillére biztosan hiányozni fog. A holland keretben több kiváló támadó is szerepel, míg a portugáloknál is Ronaldo-n kívül, Silva, Neves, Fernandes és a fiatal tehetség Joao Félix megtalálható. Egy szó, mint száz az első ajánlásom tehát a gólváltás lesz, amelyre 1,72-s szorzóért megéri fogadást kötni. A további opciókat pedig 1-1 egységgel ajánlom fogadásra. Az első opció, hogy Portugália nyeri meg a tornát, erre 1,70-s szorzóért lehet fogadást kötni, míg a másik opció Cristiano Ronaldo góljában rejlik. Ugyan a hollandok védelmében ott lesz most is van Dijk, illetve de Ligt, viszont szerintem egyikük sem lesz képes megállítani Ronaldot. Előző meccsen mesterhármasig jutott a portugál klasszis és szerintem most is képes lesz egy gólt szerezni, főleg úgy, hogy a portugál válogatott tényelegesen minden egyes támadásban a labdával őt keresi, hogy Ronaldo fejezze be a támadásokat egy lövéssel, egy fejessel. A veszélyes szabadrúgásokat, büntetőket biztosan Ronaldo fogja elvégezni, úgyhogy ebben az opcióban is bőven van reális érték. Ezt bet365-n 1,83-s szorzóért lehet megrakni.

Tehát a prémium tartalom mellett két opciót ajánlok 1-1 egységgel fogadásként:
Portugália nyeri meg a tornát odds:1,70
C. Ronaldo bármikor szerez egy gólt odds:1,83

Portugália – Hollandia (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: