b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Portugália – Franciaország – 11/14 20:45

Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League semi-final football match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto on June 5, 2019. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

A Nemzetek Ligája 3. csoportjának rangadója sok jót tartogathat minden futballt szerető szurkoló számára, ugyanis a portugálok a franciákkal mérkőznek meg. Ugyan a felek előző meccsén 0-0-ás döntetlent láthatott a publikum, viszont minőségben és sztárjátékosokban nem volt hiány a találkozón. A mostani meccsen is szinte a legjobb játékosokra számíthatnak a trénerek és ennek értelmében egy végletekig izgalmas kilencven perc elé nézünk. Ha ez nem lenne elég, akkor a két csapat jelenleg tíz-tíz megszerzett ponttal rendelkezik és jelenleg csak a gólkülönbség miatt szerepelnek a portugálok jobb helyen.

xG (várható gólszámadat)
1.561.42
Várható végeredmény : 1-1

A várható gólszámadatok alapján ma egy-egy gól várható a csapatoktól, bár legutóbb is 1-1-es döntetlenre volt a legreálisabb esély és mégsem esett egyetlen egy gól sem. Mivel mindkét csapat viszonylag erős védekezéssel rendelkezik, ráadásul a pályán lévő játékosok többsége ismeri az ellenfél játékosait, így most is reális esélyt látunk arra, hogy döntetlennel záruljon ez a találkozó is. Mivel a portugáloknak megfelelő lenne az x, így vélhetően nem fognak fejjel rohanni a falnak, ráadásul a csapatok egymás elleni eredményei alapján sűrűn mindössze egy-egy gól dönt a találkozó kimeneteléről. Egyszóval a mai találkozón mi bátrak leszünk és behúzzuk a döntetlent, mint opciót és reméljük, hogy 3.25-ös szorzón “zöldülni” is fog a tippünk!

Predikció : 
Döntetlen (1×2)
Odds: 3.25

Fotó : gettyimages

0
%d bloggers like this: