b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Oroszország – Szerbia – 09/03 20:45

Russia national team players celebrate victory during the 2018 FIFA World Cup Russia group A match between Russia and Egypt on June 19, 2018 at Saint Petersburg Stadium in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/NurPhoto via Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:45

Ha minden igaz, mindkét együttes szinte a kezdő tizenegyével fog felállni a pályára. Ez mindenképp egy meggyőző érv számunkra, ezért nagy hiba lenne kihagyni ezt a találkozót. Annyi egyértelműen látható, hogy a szerbek egy teljesen “nyitott” futballt játszanak és ennek ismeretében a védelmük  sok gólt kapott az utóbbi mérkőzéseken. Persze a sok kapott gól mellé párosul az is, hogy elől roppantul hatékony a csapat és a legtöbb találkozón képes volt betalálni a vendég együttes. Az oroszok ismét egy kiváló “turnussal” rendelkeznek az EB selejtezőjében szinte végig verték a mezőnyt és egyedül Belgiummal nem bírtak. A szerbek elleni fiaskó mindig is egy kemény, ütközésekkel, illetve faultokkal tarkított találkozónak minősül, ráadásul a vendégeknek úgy kellenek a pontok, mint “egy falat kenyér”. A hazaiak támadósorában is  több remek képességű játékos  szerepel, ráadásul kijelenthető, hogy a csapatban lévő játékosok többnyire egy élvonalban, egy csapatban játszik, ezért jóval összeszokottabbak is lehetnek a mai riválisuknál. Nagyon szoros mérkőzésre számítunk, ahol az előzetes esélyek alapján magas eséllyel várható a gólváltás, hiszen két viszonylag gólerős együttes fog egymással találkozni. Ezért élünk az eséllyel és alacsony téttel ugyan, de bevállaljuk, hogy ma mindkét együttes betalál a találkozón.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: