b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Olaszország – Portugália beharangozó

SOLNA, SWEDEN - NOVEMBER 10: Ciro Immobile and Leonardo Bonucci of Italy react during the FIFA 2018 World Cup Qualifier Play-Off: First Leg between Sweden and Italy at Friends Arena on November 10, 2017 in Solna, Sweden. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

A mai nap legnagyobb rangadójának ígérkezik az Olaszország – Portugália összecsapás. Ennek megfelelően rengeteg fogadóiroda is ki-ki párharcként kezeli a helyzetet. A Tippmix esetében az olaszok győzelmére 2,23 , míg a portugál győzelemre 3,40-s szorzóért lehet fogadást kötni. Nem véletlen ilyen magasak a szorzók. Ma ha döntetlennel, vagy nyereséggel zárnak a portugálok akkor 1. helyen végeznek, míg az olaszoknak utolsó “szalmaszálba” való kapaszkodást jelenthetne egy győzelem hazai pályán. A tabellán a Portugálok két győzelmükkel és eddigi hibátlan mérlegüknek köszönhetően az elsők, míg az olaszok 1-1-1-s mérlegükkel a 2. helyen állnak..


Olaszország Döntetlen Észtország
2,30 3,25 3,60

A két csapat nem is olyan rég 2018.09.10-én találkozott egymással és akkor 1-0-ra nyertek a portugálok Cristiano Ronaldo nélkül. A portugál klasszis hiánya nem is észlelhető, hiszen remek a portugálok kerete. Elől Andre Silva, Bernado Silva és Bruma rohamoz, míg mögöttük a Carvalho, Neves, Pizzi trió húzódik. Ami látható még, hogy a padon is több kiváló játékos is szerepel Eder, B. Fernandes, R. Sanchez, Neto és sorolhatnánk. Úgyhogy F. Santosnak “könnyű” dolga van a keretet tekintve. Az olaszok kerete is igencsak jól hangzik, hiszen Insigne, Immobile, Bernardeschi, Chiesa, Verratti neve is ismerős lehet az élcsapatok miatt. Illetve a védelem “oszlopos” tagjai Bonucci, Chiellini kettőst nagyon nehéz átjátszani. A kapuban Donnarumma a legfőbb bizalmasa R. Mancininak. Összességében tehát mindkét oldalon felsorakoznak a sztárok és igencsak remek mérkőzést hozhatnak ma össze.

A mérkőzést a Sport 2 televízió fogja élőben közvetíteni 20:45 – től.
Játékvezető: D. Makkelie (holland)
Helyszín: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro)


Mit várnánk a találkozón?
Őszinték leszünk egy kevés gólos találkozóra számítunk. Az olaszok egy brusztolós, védekezésre épülő futballt játszanak Mancini stratégiájának megfelelően, illetve elől még “csiszolódni” kell egymáshoz. Míg a portugálok is keresik még azt a bizonyos “gólvágó” cipőt, bár utóbbi mérkőzéseken a lengyelek és a skótok ellen is 3 gólig jutottak. Összességében, viszont ma rányomhatja a bélyegét a találkozóra az a tényező, hogy a vendégeknek megfelel a döntetlen és ennek megfelelően inkább a védekezésre koncentrálhatnak. Ezért mi nem várnánk nagy adok-kapok mérkőzést és egy 1-2 gólos találkozóra számítunk, ahol véleményünk szerint a portugál csapat gyűjthet be adott esetben egy, vagy több pontot. Az előző mérkőzésen 1-0-al zártak a felek és nagyon nem láttunk olasz helyzeteket. A lengyelek ellen is az utolsó pillanatban szerezték meg a győztes gólt, amivel megmaradt az utolsó esélyek egyike. Úgyhogy ma menniük kellene de elnézve az utóbbi mérkőzéseket elől valahogy nem akar összejönni a gólszerzés és legtöbbször 1 gólig jut a csapat. Úgyhogy mi a 2,5 under/alatti, illetve egy kétesélyes opcióban a “Döntetlen vagy Portugália” látunk fantáziát.

Olaszország – Portugália Tipp:2,5 Gól alatt odds:1,60
Olaszország – Portugália Tipp:Döntetlen, vagy Portugália odds:1,67

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: