b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Nehéz mérkőzés vár Cristiano Ronaldoékra!

Cristiano Ronaldo ma is gólt szerezhet. (Fotó: Getty Images)

2022-09-24[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Szombaton folytatódnak a Nemzetek Ligája csoportmérkőzései és sok helyen még most sem dőlt el a továbbjutók, illetve a kiesők kérdése. Ilyen az “A” divízió 2. csoportja is, ahol Spanyolország és Portugália versenyben van a rájátszást erő első helyért, míg a csehek a kiesés ellen menekülnek.

Ami bátran kijelenthető, hogy ebben a csoportban a várakozásoknak megfelelően teljesítettek a csapatok. Talán a svájci válogatott okozott csalódást, de lényegében ők is az előző fordulóban képesek voltak meglepetést okozni, aminek köszönhetően még minden esélyük adott a bennmaradásra. A portugálok elég magabiztosan teljesítettek végig a Nemzetek Ligájában, de az előző fordulóbeli 1-0-ás vereségük miatt a második helyről várják a folytatást. A vendégek nagyon gólerős támadósorral léphetnek ma is pályára, hiszen elől Cristiano Ronaldo, Leao és Jota rohamozhat. Alapvetően a portugál keret idén is roppantul veszélyes lehet, hiszen több topligában szereplő futballista is magára húzhatja a nemzeti mezt. A mai mérkőzésen várhatóan Fernandes, Neves, Silva, Guerreiro, Pepe, Pereira, Cancelo és Rui Patricio játszhat és azért ez a kezdő elég erősnek mondható. A cseheknél is több topligában futballozó játékos juthat főszerephez, így például Coufal, Soucek, Hlozek és Kuchta játékára is nagy eséllyel számíthatunk. Látva ezen kereteket és játékosokat, egy igencsak izgalmas és közönségszórakoztató mérkőzés előtt állunk, ráadásul a felek pontszerzési kényszerben is vannak és ennek megfelelően aligha fognak a döntetlenre játszani.

Csehország - PortugáliaFogadási határidő: 20:45

Alapvetően nem vár könnyű meccs CR-ékre, de papíron ők számítanak az esélyes csapatnak. A csehek viszont hazai pályán mindenki ellen veszélyesen tudtak játszani és a VB/EB selejtezői során is nagyon ritkán fordult az elő, hogy ne szerzett volna legalább egy gólt a hazai csapat. Ugye a Nemzetek Ligájában még veretlenek hazai környezetben. Legutóbb 2-2-es döntetlent értek el a spanyolokkal szemben, illetve az azt megelőző mérkőzésen 2-1-es győzelemmel zártak a svájciak ellen. Ennek megfelelően joggal bizakodhatnak a portugálok ellen is a hazaiak, de azért valljuk be, hogy a portugál támadósorban nagyon veszélyes és gólerős támadók szerepelnek. Nem mernénk a kimenetelekre fogadni, de a portugálok az előző Nemzetek Ligája mérkőzéseiken elég sűrűn találtak be legalább kétszer. Ugyan idegenben nem túl fényes a portugálok mérlege, sőt a Nemzetek Ligájában egy 1-1-es döntetlen után, ugye Svájcba vereséget szenvedtek. Viszont ma ott van a győzelmi, illetve pontszerzési kényszer, ami bizony meghozhatja a vendég találatokat. Úgyhogy mi a vendégek góljaira fogadunk és bízunk benne, hogy a Cristiano Ronaldo által fémjelzett támadósor legalább kétszer betalál a mai mérkőzésen. Az odavágón 2-0-ra nyertek a portugálok, mi pedig a visszavágón is 0-2, 1-2-es eredménnyel kalkulálunk. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az BET365 partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 1.5 felett (Portugália összesített gólok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

5/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: