b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Mutatjuk mire fogadunk a Skócia – Ukrajna párharcon!

A skótok nem kaptak könnyű csoportot! (Fotó: Getty Images)

2022-09-21325

Szerdán folytatódik a Nemzetek Ligája, ahol a “B” divízió 1. csoportjában Skócia és Ukrajna méri össze az erejét!

Három mérkőzést játszottak eddig a felek és az ukránok 2-1-0-ás, míg a házigazda skótok 2-0-1-es mérleggel abszolválták ezen találkozókat. Ami egyértelmű, hogy ennek a csoportnak a potenciális esélyeseiről beszélünk és ennek megfelelően nagy tétje lesz a következő mérkőzéseknek. A csapatok egyébként idén már találkoztak egymással, hiszen VB-selejtezőt játszottak, ahol az ukránok 3-1-re nyerni tudtak. Azóta nem volt nagy változás a keretekben, de mindkét oldalon van pár hiányzó. Véleményünk szerint ami így előzetesen biztos, hogy a mai mérkőzés is elég háromesélyes és ennek megfelelően rendezkedtek be a fogadóirodák is találkozóra, már ami az odds szabást illeti. Ezért a kimeneteleket nem is piszkálnánk, viszont lenne egy opció, amiben szerintünk nagy lehetőség van így a mérkőzést megelőzően!

Skócia - UkrajnaFogadási határidő: 20:45

Az előző meccs számunkra mindenképp mérvadó, noha a mai találkozónak nincs akkora tétje, mint a VB kvalifikációért zajló párharcnak. Ettől eltekintve a hiányzók, illetve a várható kezdők alapján mi ma is egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk. Persze nem 5-6 gólra kell itt gondolni, de szerintünk legalább két gól látható lesz a mérkőzésen és mivel a fogadóirodák elég kevés góllal kalkulálnak, így mindenképp érdemes az összesített gólok piacán az over opciókban gondolkozni. Mindkét csapat képes gólt szerezni és azért az említett júniusi párharcon is láthattunk négy gólt a csapatoktól. Úgyhogy mi az 1.75 gól feletti opcióra kötünk fogadást, ami elég kedvező szorzón fizet és ugye két gól esetén már nyereséget is jelent számunkra! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 1.75 felett (Összesített gólok – Ázsiai)
odds: 1.63

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: