Nemzetek Ligája: Magyarország – Finnország beharangozó

A Nemzetek Ligája 6. fordulójában a magyar válogatott néz szembe azzal a finn válogatottal, akik már biztosan megnyerték a “C” divízió 2. csoportját. A mieink számára egy döntetlen is még kisebb veszélyt okozna a szabályok szerint, ezért csak a győzelemmel érhetnénk “révbe”..


Magyarország Döntetlen Finnország
2,30 3,20 3,60

Igencsak küzdelmes találkozóra számítunk és kiindulva az észtek ellen látottakból bizakodók vagyunk. Rövid passzos, labdajárogatós és pontos futballt játszott a csapat és mindenki aki a pályán volt küzdött szívvel/lélekkel. Több játékos is extra motivációval lépett pályára, hiszen rengetegen elvesztették a magyar publikum bizalmát. Ilyen példának okáért Dzsudzsák Balázs is, aki ha a hírek igazak, ma már a kezdőcsapatban kaphat szerepet. A mérkőzésbe beszállva számunkra tetszett a játéka és megbélyegezhette volna azzal a szép balos “bombával” a találkozót, ha az beakad. Na de ma is lehet bizonyítani és ráadásul ma van egy kisebb győzelmi kényszer a csapaton, egy olyan finn csapat ellen akiknek már úgymond “mindegy”..

A mérkőzést a M4 Sport televízió fogja élőben közvetíteni 20:45 – től.
Játékvezető: S. Vincic (Slo)
Helyszín: Groupama Aréna


Mit várnánk a találkozón?
Őszinték leszünk egy kevés gólos találkozóra számítunk.  A finn csapat remekül védekezik, viszont rányomhatja a teljesítményükre a “bélyeget”, hogy nem kell menniük egy darab pontért sem. Biztos továbbjutók voltak már az előző fordulóban is és a görögök ellen is látható volt, hogy félvállról vette a finn válogatott a mérkőzést. Görögországban 1-0-s találkozón maradtak alul. Ma pedig egy extra motivált magyar csapat ellen kell pályára lépniük és mi úgy véljük, hogy a mieink behúzzák ma a 3 pontot. “Kötelező” lenne és ha kiindulunk az előző mérkőzésből, akkor egy teljesen más mérkőzést láthatunk, mint még szeptemberben Finnországban. Dzsudzsák Balázs bizonyíthat, de ezen kívül szinte minden játékos teljesítményén látható volt, hogy küzdenek, akarnak. M. Rossi jó hatással van mindannyiukra és sokak Dárdai Pál munkájához hasonlították az olasz trénert. Ezért mi úgy érezzük, hogy a Nemzetek Ligája “C” divíziójának 2. csoportjában a magyarok az utolsó mérkőzésen behúzzák a 3 pontot. Fogadás szempontjából pedig egy döntetlen nélküli fogadásra tennénk, ha döntetlennel zárul a találkozó akkor a tétünk visszajár

Mérkőzés Hazai/Vendég Szorzó
Magyarország – Finnország Tipp:Magyarország (DNB) odds:1,53

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.