b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Magyarország – Észtország beharangozó

Ismét a pályára lép hazánk futball válogatottja. Csütörtök este az észtek ellen a Groupama Arénában kerül megrendezésre a találkozó 20:45-től. Sokak ugyan legyintenek a csapat mérkőzéseire, de valljuk be azért fél szemmel mindenki követi a magyar mérkőzések menetét, illetve eredményét. Viszont most lehet nehezebb dolga lesz az együttesnek, mint azt sokan gondolják és hogy miért? Összegyűjtöttünk pár döntően befolyásoló tényezőt, amely akár a magyar pontvesztést is okozhatja.


Magyarország Döntetlen Észtország
1,40 4,50 11,00

Az első opció számunkra, hogy a “C” csoportból való továbbjutás a válogatott számára már elúszott. A finn csapatot már nem érhetjük utol, míg kiesni sem tudunk ha csak ki nem kapunk mindkét mérkőzésen. Ez alapján tehát “tét” nélkülinek mondható a következő két mérkőzés, viszont remek opció lehet az EB-re való felkészülést figyelembe véve.

A második érdekes opció, hogy M. Rossi “magatartási probléma” miatt, kénytelen lesz a Nemzetek Ligája következő két mérkőzését kihagyni és mindössze a lelátóról követheti az eseményeket. Az előző fordulóban igencsak kikelt magából a tréner, hiszen több magyar játékos esetében is magatartásbeli problémákra és különösebb erőfeszítés és motiváltság nélküli játékra panaszkodott. Számára ez elképzelhetetlen egy válogatottban, úgyhogy a magyar kerettagok “felköthetik a nadrágot”, hiszen Rossi igencsak “kemény markú” edző hírében áll.

A harmadik és még kellemetlenebb hír a válogatott számára, hogy sem Sallai, sem Fiola nem fog pályára lépni. Viszont Rossi behívót küldött az általunk egy kicsit értetlenkedéssel kezelt Dzsudzsák Balázsnak, illetve rajta kívül Holman Dávid, Korhut Mihály, Ugrai Roland és Böde Dániel is behívót kapott.


Összesítve tehát:
-Tét nélküli mérkőzések következnek a válogatott számára
-M. Rossi személyisége hiányozhat a “padról”
-Sallai és Fiola is hiányzik a keretből, mindketten kulcsfontosságú játékosok.


A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Kovácsik Ádám
VÉDŐK: Baráth Botond, Kádár Tamás , Korhut Mihály , Lang Ádám , Lovrencsics Gergő , Willi Orbán , Vinícius
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gazdag Dániel , Holman Dávid , Kalmár Zsolt , Kleinheisler László , Kovács István , Nagy Ádám, Pátkai Máté
TÁMADÓK: Böde Dániel, Dzsudzsák Balázs, Holender Filip, Nagy Dominik,  Szalai Ádám, Ugrai Roland, Varga Roland


Mit várnánk a találkozón?
Őszinték leszünk maximum kis arányú győzelmet vállalnánk be a csapatot figyelve. Az észtek ugyan nem a győzelmeikről híresek, de ezt ugyanígy elmondhatjuk a magyar csapatról is. Mi egy szoros mérkőzésre számítunk, ugyan előző fordulóban 3-3-s döntetlent értek el a felek, most egy kevés gólos összecsapást tudnánk elképzelni. Egyik oldal sem a gólokban gazdag mérkőzéseiről híres és 4 fordulót követően a magyar csapat 5:6, míg a vendégek 3:6-s gólkülönbséggel rendelkeznek. Ha fogadás szempontjából keresnénk biztosabb értékeket, akkor talán az “underdog” szerepben lévő észtekre egy hendivel érdemes lehet fogadni, viszont ha bátrabbak vagyunk, akkor egy X2 kétesélyes fogadás is benne lehet a pakliban.

Magyarország – Észtország Tipp:Észtország +1,5 hendikep odds:1,65
Magyarország – Észtország Tipp:Döntetlen, vagy Észtország odds:3,00

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: