b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Kiesés ellen menekül a francia válogatott!

Mbappé ma is kulcsfontosságú szerepet játszhat a francia pontszerzésben! (Fotó: Getty Images)

Az A-liga 1. csoportjában senki sem számított arra, hogy a franciák az utolsó helyen lesznek három fordulót követően..

A francia játékosok ugyanis nem igazán tudtak felpörögni az elmúlt napokban a Nemzetek Ligája mérkőzéseire és ennek köszönhetően eddig két döntetlen és egy vereség a csapat mutatója. A csoportban jelenleg a dánok állnak továbbjutásra, mögöttük pedig az osztrák és horvát válogatott áll 4-4 ponttal. A csapatok az utóbbi években elég sűrűn találkoztak egymással és ugyan a 2018-as VB döntő keretek már azóta több helyen változtak, azért így is egy nagyon szoros mérkőzésre van ma is kilátás. A horvát válogatott az első körben még egy felforgatott kerettel állt ki az osztrákokkal szemben, ám azóta visszatértek a kulcsjátékosok és legutóbb a dánok ellen ez sikert is jelentett szomszédaink számára. Mindenképp pozitívum lehet Z. Dalic számára, hogy több kulcsjátékosa is tudott “pihenni” a mai mérkőzésre, hiszen Vida, Modric és Kovacic csak csereként kezdett Dániában.

Vajon ma képes lesz pontot szerezni a horvát válogatott?! (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

FRANCIAORSZÁG
Maignan; Kounde, Saliba, Kimpembe; Clauss, Guendouzi, Tchouameni, T. Hernandez; Nkunku; Mbappe, Ben Yedder

HORVÁTORSZÁG
Livakovic; Stanisic, Vida, Caleta-Car, Juranovic; Modric, Kovacic; Vlasic, Pasalic, Orsic; Kramaric

Használd te is a BDAY kuponkódot és vásárolj -50%-os kedvezménnyel!

Ami biztos, hogy ha ma sem képes a francia válogatott megszerezni a három pontot, akkor őrülten nagy slamasztikába kerülhetnek Deschampsék. Dalic jóval egyszerűbb helyzetben van, gyakorlatilag csapatán ma nincs nyomás és ez a tétnélküliség azért többnyire feküdni is szokott a horvát csapatnak. Számunkra mindenképp pozitívum, hogy több kulcsjátékos is “pihenhetett” a dánok ellen, míg a franciák gyakorlatilag mérkőzésről-mérkőzésre cserélgetik a kezdőjüket és ez vélhetően ma is így lesz. A várható kezdőcsapatok alapján látható, hogy a francia keretben Ben Yedder kezdhet elől és mögötte Mbappé, illetve Nkunku alakíthatja a támadásokat. A vendégeknél pedig egy igencsak “ütős” kezdő vonulhat ki a gyepre. Modric és Kovacic irányíthatja a vendégek játékát, ami valljuk be a franciáknak aligha jó hír, hiszen két fantasztikus képességekkel megáldott játékosról beszélhetünk esetükben, akik bármikor képesek lehetnek egy remek passzal, vagy épp távoli lövéssel gólt kialakítani a csapatuknak. Egyszóval Deschamps nincs egyszerű helyzetben, ráadásul a hazai sajtó is kőkeményen bírálja őt és a játékosokat a most látott teljesítmény miatt. A horvátok eddig elég meggyőzően játszottak itt a Nemzetek Ligájában és szerintünk, ha a várható kezdő fog a pályára vonulni, akkor véleményünk szerint ma ismét képesek lesznek gólt/gólokat szerezni, de a franciáktól is ugyanezt várnánk el. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, amit az előző évek alapján az egymás elleni eredmények is teljesen megalapoznak.

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: