b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Jöhet az újabb magyar bravúr?! Mutatjuk mire fogadunk!

Vajon ma is meglepetést okoz a magyar válogatott?! (Fotó: Reuters)

Óriási meglepetést okozott az előző fordulóban a magyar válogatott az angolok ellen és ma ismét “esélytelenként” léphet pályára a csapat Cesenában.

Nem sokan gondolták volna a futballvilágban, hogy a magyar válogatott képes lesz legyőzni az angol válogatottnak, de hosszú évtizedek után ez sikerült. Bátran kijelenthetjük, hogy nem érdemtelenül szerzett pontokat a magyar csapat, hiszen a végig pariban tudott lenni a válogatott az angolokkal. Most pedig jöhet egy újabb erőpróba, ugyanis az olaszok ellen lép pályára a válogatottunk. Az olaszokról elmondható, hogy némileg felforgatott kerettel szerepelnek az utóbbi hetekben, ez pedig leginkább annak tudható be, hogy több kulcsjátékos is lesérült a bajnoki hajrában, de vannak olyanok is, akikre épp ráfér a pihentetés. Az Azzuri egyébként mostanában gyenge időszakot él meg, ugye nagy meglepetésre a világbajnoki kvalifikáció sem jött össze számukra és a Finalissimában is vereséget szenvedtek Messiék ellen. Ennek köszönhetően az olasz sajtóban egyre többen kérdőjelezték meg Roberto Mancini munkásságát, pedig az olasz tréner 2020-ban megnyerte az Európa-bajnokságot.

Az olasz válogatott az első fordulóban 1-1-es döntetlent ért el a németek ellen. (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

OLASZORSZÁG
Donnarumma; Florenzi, Mancini, Bastoni, Biraghi; Cristante, Tonali, Frattesi; Politano, Scamacca, Raspadori

MAGYARORSZÁG
Gulácsi; Lang, Orban, Szalai; Nego, Nagy, Schafer, Nagy; Sallai, Szoboszlai; Szalai

Amit legutóbb az angolok ellen is leírtunk, azt most is tartjuk. Ha a magyar válogatottnak kell “alárendelt”, egyben “esélytelen” szerepkörben játszani, akkor többnyire sikerül meglepetést okozni. Ez volt látható legutóbb az angolok ellen is, és gyakorlatilag erre számítunk ma is. Persze elég vakmerő gondolatmenet lenne ismét a magyar pontszerzésre, de szurkolunk természetesen a srácoknak. Ahogy látható továbbra is igaz az, hogy a magyar válogatott ellen nem szabad fogadni az ilyen mérkőzéseken, hiszen bármikor benne van a srácokban a bravúr. A motiváltság pedig adott lehet, főleg egy angolok elleni győzelmet követően. Roberto Mancini vélhetően ma is próbálkozni fog, de látva a várható kezdőcsapatot, azért ez nem az-az olasz válogatott, amely Európát, vagy épp a világot képes lenne térdre kényszeríteni. Ami szintén egyfajta negatív előjel lehet az olaszoknak, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya, M. Rossi elég jól ismerheti a csapat erősségeit, illetve gyengeségeit. Ha képes ezt a pályán megvalósítani a csapat, akkor valóban van realitás a pontszerzésben. Egy szó, mint száz, mi egy kevés gólos mérkőzésre számítunk, bőven esélyesnek tartjuk azt, hogy a magyar csapat ma is gólt szerezzen, de leginkább 1-0, 1-1-es kimenetelt tartunk reálisnak. A találkozón két opcióra is fogadást kötünk. Első fogadásunk a gólokra, míg a másik fogadásunk a magyarok ázsiai hendikepjére vonatkozik!

Tipp: Magyarország +1.5 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60
Tipp: 2.75 alatt (Összesített gólok – Ázsiai)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: