b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Ismét összecsap egymással Ukrajna és Skócia!

A skótok nem kaptak könnyű csoportot! (Fotó: Getty Images)

2022-09-27[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az idei harmadik egymás elleni mérkőzésére készül az ukrán, illetve a skót válogatott. A VB-selejtezők során ugye 3-1-es győzelmet arattak az ukránok, míg a Nemzetek Ligájában hat nappal ezelőtt 3-0-ra nyerni tudtak a skótok, most pedig jöhet a sorsdöntő harmadik összecsapás.

A visszavágónak őrülten nagy tétje van, ugyanis a két együttes között dől el a továbbjutás. Az ukránok vannak lépéskényszerben, hiszen jelenleg 10 pontjuk van és 2 ponttal előzik meg őket a skótok. Az ukránok az előző fordulóban igazi erődemonstrációt tartottak, mivel az örmények ellen 5-0-ra nyerni tudtak. Ezt a találkozót a prémium szolgáltatásunk kereteink belül favorizáltuk és szerencsére nyerni is tudtunk. A skótok is nagyon magabiztosan teljesítettek eddig a “B” divízió 1. csoportjában és nem a véletlen műve, hogy öt meccsből négyet megnyertek. A mai mérkőzést a háborús helyzet miatt Krakkóban rendezik meg, tehát a hazai pálya adta előnyt megint nem élvezheti az ukrán válogatott. Ez persze az előző mérkőzések alapján nem befolyásolta túlzottan az ukrán csapat teljesítményét és mivel győzelmi kényszerben vannak a “hazaiak”, így kezdeményezniük kell már az első perctől fogva a találkozón.

Ukrajna - SkóciaFogadási határidő: 20:45

Mivel a skót válogatottnak megfelel akár a döntetlen is, ezért részükről egy defenzív futballt várnánk. Alapvetően fogadói szempontból remek dolog az, hogy ilyen sűrűn találkoztak idén egymással a csapatok, így az erőviszonyokat jobban átlehet látni. Itt a Nemzetek Ligájában az odavágón nem tudott kellően koncentrálni az ukrán csapat, de szerintünk a visszavágón minden esélyük adott lehet a győzelem kiharcolására. Izgalmas 90 percre számítunk, de az előző két találkozón is látható volt, hogy leginkább a második félidőben tudtak kellő hőfokra pörögni a csapatok. Rendre a második játékrészben érkeztek a gólok és mivel ma is a skót válogatottnak megfelelő lehet a döntetlen, így vélhetően arra fognak törekedni, hogy minél tovább húzzák ki kapott gól nélkül. Úgyhogy mi arra fogadunk, hogy ismételten a második félidőben látunk több találatot és elnézve a felek egymás elleni eredményeit, ill. a mostani helyzetet, erre igencsak nagy esély van! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 2. félidő (Legmagasabb gólszámú félidő)
odds: 2.05

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: