b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Horvátország – Franciaország – 10/14 20:45

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 10: Samuel Umtiti of France is mobbed by his team after scoring his sides first goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Belgium and France at Saint Petersburg Stadium on July 10, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A franciák legutóbb 0-0-ás döntetlent értek el a portugálokkal szemben, míg a horvátok 2-1-re diadalmaskodtak a svédek ellen. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy egyik csapat sem híres a 0-0-ás mérkőzéseiről, ráadásul a horvátok védelme az utóbbi időben elég gyenge, hiszen rendkívül sok gólt kap a csapat. Az egymás elleni eredmények alapján itt az NL-ben 4-2-es eredményt értek el a csapatok, de emlékezhetünk a VB döntőre is, ahol szintén hat góllal zártak a felek. A horvátok nagy erőssége, hogy elől képesek szinte minden meccsükön gólt szerezni és legutóbb 2018 októberében maradt gól nélkül. A franciák védelme sem a legjobb, bár Lloris döntő többségben hatalmas bravúrjaival képes kapott gól nélkül tartani a csapatát, ám a horvátok ellen láthattuk, hogy pontrúgások elleni védekezésben nincs a helyzet magaslatán az együttes. Egy szó, mint száz mindkét oldal számíthat a legjobbjaira és ilyen feltételek mellett, úgy gondolom, hogy mindkét csapat képes lesz a gólszerzésre. Az xG adatok alapján 1-2-es eredmény reális a meccsen, de a gólváltás esélye 68%, úgyhogy alacsony téttel mindenképp favorizálom ezt az opciót.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: