Nemzetek Ligája : Horvátország – Franciaország – 10/14 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A franciák legutóbb 0-0-ás döntetlent értek el a portugálokkal szemben, míg a horvátok 2-1-re diadalmaskodtak a svédek ellen. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy egyik csapat sem híres a 0-0-ás mérkőzéseiről, ráadásul a horvátok védelme az utóbbi időben elég gyenge, hiszen rendkívül sok gólt kap a csapat. Az egymás elleni eredmények alapján itt az NL-ben 4-2-es eredményt értek el a csapatok, de emlékezhetünk a VB döntőre is, ahol szintén hat góllal zártak a felek. A horvátok nagy erőssége, hogy elől képesek szinte minden meccsükön gólt szerezni és legutóbb 2018 októberében maradt gól nélkül. A franciák védelme sem a legjobb, bár Lloris döntő többségben hatalmas bravúrjaival képes kapott gól nélkül tartani a csapatát, ám a horvátok ellen láthattuk, hogy pontrúgások elleni védekezésben nincs a helyzet magaslatán az együttes. Egy szó, mint száz mindkét oldal számíthat a legjobbjaira és ilyen feltételek mellett, úgy gondolom, hogy mindkét csapat képes lesz a gólszerzésre. Az xG adatok alapján 1-2-es eredmény reális a meccsen, de a gólváltás esélye 68%, úgyhogy alacsony téttel mindenképp favorizálom ezt az opciót.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588