b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Hollandia – Olaszország – 09/07 20:45

Vajon ma hozzák a kötelezőt a hollandok? (Fotó:Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A mai nap egyik legígéretesebb mérkőzésére ajánlunk fogadást, ugyanis két igencsak erős kerettel rendelkező csapatok “csatáját” láthatjuk a Nemzetek Ligájában. A formákat tekintve is kijelenthető, hogy szinte hasonló eredményeket értek el a csapatok és mindkét együttes a fiatalítást követően egyre magabiztosabb teljesítményre képes. A hollandok a Depay, Bergwijn, Promes trióval rohamozhatnak ma is, míg az olaszok az Insigne, Belotti, Chiesa és Immobile négyesből álló támadósorral veszélyeztethetnek. Mindkét oldalon tehát olyan támadók sorakoznak fel, akik bármikor képesek lehetnek gólt szerezni. Ugyanez mondható el a védelmekről is, ugyanis mindkét csapatnál fantasztikus teljesítménnyel rendelkező kapusok sorakoznak fel, illetve a hollandok védelmében szerepel van Dijk, míg az olaszoknál az Acerbi, Bonucci kettős, ennek ellenére mindenképp reális esélyt látunk a gólváltásban. A hollandok legutóbb 2018.11.17-én nem szereztek gólt és ugyanez mondható el az olaszokról is. Mivel a játékosok döntő többsége már összeszokott itt a válogatotton belül, ezért érdemes ténylegesen egy alacsony téttel kockázatot vállalni és a tippünk az előzetes esélyek, várható kezdők és az xG mutatók alapján a gólváltásra vonatkozik. Ennek egyébként az esélye 69%.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: