b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Hollandia – Lengyelország – 09/04 20:45

Vajon ma hozzák a kötelezőt a hollandok? (Fotó:Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:45

A lengyelek ma Lewandowski nélkül kénytelenek pályára lépni, ám ennek ellenére igencsak erős kerete van a csapatnak. A hollandoknál is volt váltás, ugyanis R. Koeman a Barcelona trénere lett és most másodedzője D. Lodeweges irányítja az oranjet.  A keretből mindössze Blind és De Ligt marad ki a hazaiaknál, ami mindenképp jó pont, már ha csak a támadásokat vesszük. Annyi biztos, hogy a lengyelek Lewandowski hiányában elől aligha lesznek hatékonyak, de azért most is vannak olyan játékosok a keretben, akik képesek lehetnek a gólszerzésre. A hollandoknál nincs ezzel probléma és vélhetően győzelemre fog játszani a csapat, amelynek eredményeként a hazai sikerben és a gólváltásban is érték van, úgyhogy ez a favorizált opciónk.

📊 Ajánlott predikció: 
Hollandia + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
3.50  Ajánlott tét: 1 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: