b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Ezt várjuk mi a Magyarország – Anglia párharctól!

Vajon ma is meglepetést okoz a magyar válogatott?! (Fotó: Reuters)

A Nemzetek Ligája A-Ligájában kezdi meg a 2022/2023-as szezont a magyar válogatott és az egyik legnehezebb csoportot kapta a csapat, hiszen Olaszország, Németország és a mai rivális Angliával kerültünk össze.

M. Rossi egyértelműen kitűzte a célt, ami pedig az utolsó hely elkerülése. Ehhez több meglepetést is kell okoznia a csapatnak és ismerve az együttes utóbbi években mutatott teljesítményét, bátran kijelenthetjük, hogy a “nagyok” ellen rendre sikerül “tökösen” játszani. Ugyanis nagyon kedvez a magyar válogatottnak az alárendelt szerep, elég gyors szélsőink vannak, akik képesek kontrákból sokszor veszélyes helyzeteket kialakítani és ezt megmutatta az együttes legutóbb az EB-n is, ahol Franciaországgal és Németországgal remizni tudtunk, de ne feledkezzünk meg az angolok elleni idegenbeli mérkőzésről sem, ahol 1-1-es döntetlent harcoltak ki Sallaiék. A VB-selejtező nem sikerült jól a magyar válogatottnak, de a Nemzetek Ligájában ismét megmutathatja a csapat, hogy mire is képes. A “háromoroszlánosoknak” remek hír, hogy Gareth Southate meghosszabbította szerződését és 2024-ig biztosan ő marad az angol válogatott trénere. A vendégek nagyon magabiztos teljesítményt nyújtanak az utóbbi egy évet tekintve, ugye az EB-n döntőbe jutottak a VB-selejtezőt a várakozásoknak megfelelően veretlenül, 8-2-0-ás mérleggel zárták és azóta lejátszott két felkészülési mérkőzésen is nyerni tudott a csapat. 

Gareth Southgate 2024-ig biztosan marad az angol válogatott kispadján. (Fotó: Reuters)

Várható kezdőcsapatok:

MAGYARORSZÁG
Gulácsi; Szalai, Orban, Lang; Nego, Nagy, Schafer,  Nagy; Sallai, Szoboszlai; Szalai

ANGLIA
Pickford; James, Stones, Maguire, Trippier; Rice, Bellingham; Saka, Mount, Grealish; Kane

Az angol sajtó némileg felháborodott azon, hogy a magyar szövetség kijátszotta az UEFA szabályzatát. Ugye a mérkőzés zártkapus lenne, ám 14 év alatti gyerekek bizonyos létszámig részt vehetnek a mérkőzésen. Ennek megfelelően ma 30.000 gyerek, illetve “gyámjuk” szurkolhat a magyar válogatottnak és ez azért adhat némi löketet a magyar válogatott játékosoknak, hogy a jövő generációját inspirálják a futballra. Mivel a csapatok tavaly kétszer is találkoztak egymással a VB-selejtezői során, így lehet rálátásunk, hogy mire mehetnek egymással a mai mérkőzésen. Persze nagy kérdés, hogy mennyire lesz motivált az angol csapat, de mivel elég nehéz csoportba kerültek, így vélhetően ma nyerni érkeznek a Puskás Arénába. Nem szeretünk a magyar válogatott ellen fogadni, hiszen több alkalommal is megmutatta már az együttes, hogy ez az alárendelt szerep, amikor csak a kontrákra kell építeni, vagy épp egy-egy pontrúgásra, akkor rendre képesek a riválisok dolgát megnehezíteni. Persze volt rá példa, hogy csúfos vereségbe futott bele a csapat, de az EB-n, vagy a Wembley-ben mutatott játék ismét előjöhet. M. Rossi vélhetően a szokásos formációt fogja választani és a 3-4-2-1-es stratégiát alkalmazhatja. Elől Szalai rohamozhat, míg mögötte a remek formában lévő Sallai és Szoboszlai páros lehet veszélyes. A vendégek részéről viszont vannak hiányzók, pl. Phil Foden koronavírusos lett, de Raheem Sterling, Trent Alexander-Arnold, Eric Dier, Jordan Henderson, Ben White és Smith Rowe sem bevethető. Ettől eltekintve így is egy nagyon erős kezdő léphet ma pályára és elől nagy valószínűséggel a Saka, Mount, Grealish és Kane négyes rohamozhat. Kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést, hiszen bőven reális az, hogy ma pontot szerezhet a magyar válogatott, ill. benne van az is, hogy ma gólt is jegyez majd a csapat. Ennek megfelelően a gólok felé eveztünk és az ázsiai piacon kapott 2.25-ös line-t elég kedvezőnek találtuk fogadás szempontjából, amire le is csaptunk! 

Tipp: 2.25 felett (Összesített gólok – Ázsiai)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: