b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Ezt várjuk a spanyol – portugál derbitől!

Cristiano Ronaldo ma is gólt szerezhet. (Fotó: Getty Images)

Spanyolország és Portugália csütörtök este a sevillai Estadio Benito Villamarínban kezdi el 2022/2023-as UEFA Nemzetek Ligája sorozatát.

A két együttes Csehországgal és Svájccal került egy csoportba és nagy valószínűséggel a két együttes közül kerül ki majd a végső győztes, aki továbbjut a rájátszásba. A spanyolok elég jó formának örvendnek és a 2020/2021-es UEFA Nemzetek Ligája döntőjébe is kerültek, ahol a franciáktól végül kikaptak 2-1-re. A La Roja a következő hetekben a portugálokon kívül a csehekkel és a svájciakkal is megmérkőzik és ez kiváló esélyt ad Luis Enrique-nek, hogy átlássa a keretét és felkészítse a játékosait a soron következő VB-re. A portugálokról már nem mondható el ez a jó forma, hiszen a Cristiano Ronaldo által fémjelzett együttesnek a VB kvalifikációért kellően megkellett izzadni. Ugyanis a portugálok csak a rájátszásban harcolták ki a szereplést, ahol elsőként 3-1-re megverték a törököket, majd jöttek az észak-macedónok, akiket szintén magabiztos 2-0-ás győzelemmel búcsúztattak. Fernando Santos csapata tehát nem volt egyszerű helyzetben, de most jöhet a Nemzetek Ligája, ahol a spanyolokon kívül kétszer svájciakkal és a cseh csapattal fog megmérkőzni a Selecao.

Morata lehet ma is az egyik legveszélyesebb játékos a spanyol támadások során. (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

SPANYOLORSZÁG
Simon; Azpilicueta, E Garcia, P Torres, Alba; Thiago, Busquets, Koke; Gavi, Morata, F Torres

PORTUGÁLIA
Patricio; Cancelo, Pepe, Danilo, Guerreiro; Fernandes, Moutinho, Bernardo; Otavio, Ronaldo, Jota

A várható kezdőcsapatok alapján szinte borítékolható, hogy mindkét tréner az egyik legjobb kezdőjét fogja ma pályára küldeni. A két együttes az utóbbi években csak barátságos mérkőzéseken szerepelt egymás ellen és akkor rendre 0-0-ás döntetlent értek el a felek. A spanyol válogatott Luis Enrique érkezésével rengeteget erősödött és a spanyol tréner egyre jobban kiismerhette a csapatát az előző mérkőzéseken. Viszont nagy kérdés, hogy mennyire tud érvényesülni bármelyik együttes játéka is a mai találkozón, hiszen jól ismerhetik egymást a játékosok. Nem tudunk attól a tényezőtől sem eltekinteni, hogy ma ekkora underdogként kezelik a fogadóirodák CR-éket, úgyhogy bízunk a vendégekben. A portugálokra kínált +0.75-ös ázsiai hendikep opció viszonylag jól fizet és látva a csapatok múltját elég elképzelhetetlen az, hogy ma a spanyolok két góllal nyerni tudjanak. Úgyhogy legrosszabb esetben is a “félvesztes” kimenetellel kalkulálunk, de bízunk a portugál csapatban, hogy ma legalább egy remire jók lesznek!

Tipp: Portugália +0.75 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: