b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Ezt várjuk a magyar-német meccstől!

Vajon ma is meglepetést okoz a magyar válogatott?! (Fotó: Reuters)

Szombat este a Puskás Arénában találkozik egymással Magyarország és Németország.

A magyar válogatott egy újabb emlékezetes mérkőzést hozhat össze, ugyanis teltház ellőt léphetnek pályára a futballistáink. Marco Rossi csapata az első körben több évtizedes nyeretlenségi szériát szakított meg az angolokkal szemben, míg a második fordulóban 2-1-es vereséget szenvedett a válogatott az olaszok ellen. Sokan a német csapatot tartották az A-liga 3. csoportjának esélyesének, ugyanis H. Flick kinevezése óta még nem szenvedett vereséget az együttes. Ez a Nemzetek Ligájában is helytálló, hiszen a németek eddig két 1-1-es döntetlent értek el. Egyik fél sem ismeretlen egymásnak, hiszen az Európa-bajnokságon egy csoportban szerepeltek és az utolsó fordulóban nagy meglepetést okozott a magyar csapat, hiszen 2-2-es döntetlennel zártak és mindezt úgy, hogy két alkalommal is a mieink vezettek.

Megint esélyes a győzelemre a német válogatott. (Fotó: PA Images)

Várható kezdőcsapatok:

MAGYARORSZÁG
Gulácsi; Szalai, Lang, Orban; Fiola, Vécsei, Nagy, Nagy; Sallai, Szoboszlai; Szalai

NÉMETORSZÁG
Neuer; Klostermann, Sule, Rudiger, Raum; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Havertz

Használd te is a BDAY kuponkódot és vásárolj -50%-os kedvezménnyel!

Nagy kérdés, hogy erőnlétileg mennyire fogja bírni a magyar válogatott, hiszen a keretben lévő játékosok nincsenek az ilyesfajta sorozatos terheléshez hozzászokva. Ezt a tegnapi sajtótájékoztatón Rossi is kiemelte, de bízik benne, hogy mindenki képes lesz kiadni ismét a maximumot önmagából. A fegyelmezettség ismét kulcsfontosságú lesz a válogatott esetében, ugyanis nagyon pontos helyezkedésre lesz szükség a védelemben. Az olaszok elleni mérkőzésből remélhetőleg tanult a csapat, hiszen az átívelésekkel percről-percre szépen bontották meg a védelmünket és gyakorlatilag ebből kaptunk két gólt. A támadóinkban ma is bízhatunk, hiszen kontrákból nagyon veszélyesek és gyorsak tudunk lenni, ez pedig azért a német bekkeknek nem feltétlen fog “ízleni”. Nagyon bízunk benne, hogy a magyar csapat legalább azt az teljesítményt fogja nyújtani, mint az Európa-bajnokságon, ráadásul ma ott lesz mögöttük több, mint hatvanezer szurkoló. Flick kerete persze jóval erősebb, mint a mieinké, de az előző mérkőzéseken láthattuk, hogy sokszor ezek semmit sem jelentenek. Az előző elemzéseinkben már említettük ezt, hogy ha rosszul is hangzik, de a magyar válogatottnak fekszik az “alárendelt, vagy épp esélytelen” szerep. Az ilyen meccseken rendre képesek vagyunk meglepetéseket okozni és szerintünk ez ma is így lesz. Úgyhogy mi abban bízunk, hogy a magyar csapat legalább egy döntetlenre jó lesz. A fogadásunk pedig a Magyarország +1.5-ös ázsiai hendikepjére vonatkozik. Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Magyarország +1.5 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: