b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Ezekre a tippekre fogadunk a magyar-olasz párharcon!

Vajon ma is meglepetést okoz a magyar válogatott?! (Fotó: Reuters)

2022-09-26[WPPV-TOTAL-VIEWS]

(Ellentétben velünk) Nem sokan számítottak arra, hogy a magyar válogatott akár a legjobb helyen végezzen a Nemzetek Ligája “A” divíziójának csoportjában, hiszen Németország, Anglia és Olaszországgal került egy kvartettbe a csapat és egy igazi “halálcsoport” alakult ki ennek köszönhetően. Hétfőn viszont egyetlen pont is elég lehet a csapat számára, hogy kiharcolják a négyes döntőbe való jutást!

Június elején 21.00-ás szorzón fogadtunk arra, hogy a magyar válogatott kiharcolja a továbbjutást az “A” liga 3. csoportjában. Sokan akkor legyintettek erre a tippre, de ami az utóbbi években elmondható a magyar csapatról, hogy rendre képes meglepetéseket okozni az európai topcsapatok ellen. Marco Rossi irányítása alatt pedig a szó szoros értelmében történelmet ír a magyar csapat, hiszen a Nemzetek Ligájában az angolokat oda-vissza megvertük, a németek elleni 1-1-es odavágó után pedig 1-0-ra nyerni tudtunk Lipcsében. Erre a teljesítményre pedig valóban rengetegen felkapták már a fejüket a sportvilágban, nagyon sok cikk került megírásra a magyar együttessel kapcsolatosan és ténylegesen karnyújtásnyira van a válogatottunk a továbbjutástól és egy újabb történelmi eseménytől. Mondhatnánk azt, hogy bárhogy is alakul ez a mai mérkőzés, a Rossi-legénység már maradandót alkotott, de ha már ilyen közel állunk a továbbjutáshoz , akkor miért ne jöhetne össze ez a nem mindennapi teljesítmény. Az olaszok ellen persze nem lesz egyszerű dolga a csapatnak, de a Puskás Arénában teltház előtt bármi megtörténhet. Alapvetően Marco Rossi remekül ismeri az olasz együttest is és számára ez a mai mérkőzése mindenképp érzelem, egyben eseménydús lesz. Ami pedig mindenképp jó hír lehet a mai találkozó előtt, hogy Roberto Mancini több kulcsjátékosára sem számíthat és azért egy ilyen kiélezett mérkőzésen ez döntő lehet. 

Magyarország - OlaszországFogadási határidő: 20:45

Mindenképp érdekesen hangzik az a kijelentés, hogy a magyar válogatott csak akkor nem jut tovább, ha kikap. Őrülten jó érzés ezt hallani és véleményünk szerint ez a helyzet komoly motivációt is adhat a válogatottban szereplő játékosoknak. Alapvetően számunkra egy pozitív csalódás, hogy a magyar válogatott védelme egészen jól működik. Látható volt az angolok és a németek ellen is, hogy szinte végig képes volt a csapat pontosan levédeni a területeket és ennek köszönhetően szinte mindegyik rivális támadójátéka akadozott ellenünk. Ráadásul sikerült megoldani a mentális problémákat is, hiszen nincs már benne a válogatottunk játékában az utolsó 15 perces “rémálom”, ami ugye temérdek mérkőzés sorsát befolyásolta a kárunkra. Mivel ugyanaz a kezdő kerülhet ma is a pályára, mint ami legutóbb a németek ellen, így mindenképp bizakodunk, hiszen nagyon gyors szélsőink vannak, akik egy-egy kontrából ismét veszélyes helyzeteket alakíthatnak ki. Ugye a németek ellen akár a több gólos siker is összejöhetett volna, ha Kleinheisler, vagy épp Ádám Martin gólra váltja a helyzetét. A védelemre visszatérve öt mérkőzésen kapott három gól mindenképp beszédes és azért az olasz válogatott, főleg a kulcsjátékosai hiányában nem igazán bizakodhat a magyar védelemmel szemben. Remélhetőleg ma nem lesznek hibák a védekezésben és ennek köszönhetően a válogatottunk kiharcolhatja a továbbjutást. A tippjeink viszont nem a védekezésre, hanem a támadójátékra épülnek. Alapvetően mi várnánk egy hazai gólt, hiszen a magyar csapat eddig minden egyes tétmeccsén betalált a riválisoknak és szerintünk ezt a mai nap is összejön. Főleg úgy, hogy a németek ellen parádés gólt szerző Szalai Ádám az utolsó meccsére készül a magyar válogatottban. Úgyhogy a fogadásunk egy magyar gólra, illetve Szalai Ádámra vonatkozik, akitől egy kapura tartó lövést várnánk. A favorizált opciók esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az BET365 partnerirodánk kínálja!

Tipp: Olaszország – NEM (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)
odds: 1.66
Tipp: Szalai Ádám – 0.5 Felett (Játékos – Kapura tartó lövések)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

5/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: