b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Erre számítunk a szomszédaink párharcán!

Vajon ma képes lesz pontot szerezni a horvát válogatott?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-25[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Vasárnap a Nemzetek Ligája “A” divíziójának 1. csoportjában eldől, hogy ki jut tovább a rájátszásba és ki búcsúzik a kvartettől..

A horvát válogatott sokakat meglepett a teljesítményével, hiszen a franciák és a dánokat megelőzve jelenleg is az első helyen áll az együttes. Persze a VB kvalifikációt követően lehetett ezzel a szerepléssel számolni, de azért az említett riválisok igencsak erős kerettel rendelkeznek. A Nemzetek Ligájában viszont a nagyobb csapatok bukdácsolnak és ez a franciákra is igaz, akiknek az utolsó fordulót megelőzően a mérkőzésük tétje az “A” ligában való maradás. A dánok ellen pedig nem lesz egyszerű dolguk, főleg úgy, hogy a hazaiak a rájátszásra, illetve az első helyre pályáznak. A horvátok a csoport utolsó helyén lévő osztrákokkal mérik össze az erejüket és elnézve a “sógorok” teljesítményét minden esély adott arra, hogy ma ők essenek ki a csoportból. Az osztrák válogatott mindössze egyszer tudott nyerni az előző öt forduló során és azt a győzelmet pont a mai rivális ellen tették meg. Hogy ebbe “kapaszkodhatnak” a hazaiak?! Talán igen..

Ausztria - HorvátországFogadási határidő: 20:45

Nem számítunk egyszerű mérkőzésre, hiszen mindkét csapatnak kulcsfontosságú lenne a pontszerzés. Az osztrákok ugyan az odavágón 3-0-ra nyerni tudtak a horvátokkal szemben, de szerintünk a mostani formák mellett, inkább a horvát pontszerzésre van realitás. A fogadóirodák elég háromesélyes párharcra számítanak és ennek ismeretében mindenképp érték lehet a vendégek favorizálásában. Úgyhogy mi a horvát pontszerzésre fogadunk és a +0.25-ös ázsiai hendikep opcióra kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Horvátország +0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: